Aripi crocante si piure

de Lau in Mancaruri cu carne, 21 Mar 2011 | 4584 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 4 aripi
  • 4 carnati
  • 200 ml lapte
  • 100 g margarina
  • condimente
  • sare dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripi crocante si piure:

Se curata cartofii si se spala, se taie in 8 si se pun la fiert. Cand au fiert se adauga laptele, margarina, condimente si daca mai este nevoie se adauga sare dupa gust. Se amesteca cu telul pana se strivesc cartofii.

Aripile se curata se spala bine, dupa care se condimenteaza si se trec prin pesmet, dupa care se prajesc in uleiul incins. Se scot pe un servetel de bucatarie.

Se cresteaza carnatii si se prajesc in ulei. Se scot pe un servetel absorbant

Se serveste cu castraveti murati

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripi crocante si piure" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]