Ardei umpluti in suc de rosii

de AnyCostescu in Mancaruri cu carne, 27 Sep 2013 | 5128 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 ardei grasi colorati
  • 1 ceapa mare
  • 2 conserva de pulpa de rosii
  • 125 g orez basmati
  • 1 ceapa verde
  • 1 morcov
  • 250 g pasta de mici
  • cateva fire patrunjel
  • piper
  • sare
  • 100 ml ulei pt calit
  • 1 lingura bulion
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti in suc de rosii:

Legumele se taie marunt si se pun la calit.

Se adauga pasta de mici,patrunjelul, sare si piper si se amestecam bine.

Se adauga orezul si bulionul si se lasa sa se raceasca putin aceasta compozitie.

Ardeii ii spala , le taiem capacul .

In oala in care vom fierbe ardeii punem conserva de pulpa de rosii si o cana pe apa.

Umplem fiecare ardei si il punem in oala.

Punem capacelele si dam la fiert.

In timpul fierberii se mai completeaza cu apa daca e nevoie.

Se lasa pe foc circa 35-40 minute.

Se servesc alaturi de sosul in care au fiert.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti in suc de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]