Ardei iuti la otet

de Andreea Baraboi in Conserve, 25 Sep 2014 | 3769 vizualizari

 

Cum ardeii iuti la oteti sunt preferatii mei nu puteau sa lipseasca din camara !

 

INGREDIENTE

  • 1 kg 500 g ardei iuti
  • sare
  • piper boabe
  • otet
  • foi dafin
  • zahar dupa gust
  • 1 morcov
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei iuti la otet:

Am spalat ardeii sub jetul de apa   rece . am indepartat  codita  i-am taiat  rondele si i-am inghesuit in borcane.

Morcovul l-am curatat, spalat  taiat rondele si l-am adaugat   la un loc cu ardeii.

Intr-un vas adaugam otetul, foile de dafin , piperul, zaharul si sarea care au tras un clocot si s-au racorit un pic si apoi ii rasturnam peste ardeii iuti din borcane. Acoprim   gura borcanului cu  folie alimentara , inchidem capacele si lasam in patura sa se racoreasca pana a  doua zi,

Odata  reci se  pastreaza la loc racoros si intunecat .

 

TIPS-URI

1

La fierberea otetului toate ingredientele se potrivesc dupa gust .

2

Mi=au iesit 3 borcane .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei iuti la otet" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]