Ardei copti cu mujdei de usturoi

de RoXx in Salate, 5 Sep 2012 | 7954 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 ardei kapia rosii
  • 10-12 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei
  • 5 linguri otet de mere
  • sare
  • apa
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei copti cu mujdei de usturoi:

Ardeii se spala si se pun pe o plita la copt .Usturoiul se curata si se piseaza cu sarea. Dupa ce am pisat usturoiul, peste el se adauga uleiul si se freaca pana devine o pasta. Apoi punem si otetul si amestecam.

Dupa ce s-au copt ardeii se pun intr-un castron si se acopera 30 de minute ( pentru a-i curata mai usor). Dupa cele 30 de minute ardeii se curata de coaja, se aseaza intr-un castron si peste punem mujdeiul de usturoi si mai adaugam putina apa daca mai e nevoie ca sa acoperim 90% ardeii. Se servesc reci ca garnitura la mancarurile de preferat dulci.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei copti cu mujdei de usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 19.12 la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

pe 19.12 la 12:51

Rulouri cu cremă de brânză și somon - Aperitiv rapid și gustos

pe 19.12 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]