Aperitive in foietaj

de Cris2711 in Aperitive / Garnituri, 11 Feb 2012 | 10207 vizualizari

 

Umplute cu feta,somon afumat ,a doua varianta este cu varza,ceapa si somon:)

 

INGREDIENTE

  • 550gr. aluat de foietaj
  • 100 gr. Feta
  • 100 gr. Somon afumat(felii cat mai subtiri)
  • 100 gr. varza alba
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • marar
  • cimbru
  • branza rasa
  • ceapa rosie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive in foietaj:

Cuptorul se incalzeste la 200 de grade .

Aluatul de foietaj se ia doar cu 5 minunte de la frigider,inainte de preparare.

Prima umplutura:

Feta,50 gr. somon afumat, 1 ou,mara,sare,piper si branza rasa se amesteca bine si se pun in foietajul taiat dupa dorinta,in prealabil.

A doua umplutura:

Se caleste foarte usor cepa rosie cu varza alba si somonul afumat(restul de 50 de grame),se adauga cimbru,sare,piper.

Se ung aluaturile cu ou ,apoi se adauga la cuptor. Se lasa 20 de minute. Se servesc calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive in foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]