Aperitive dragalase cu mozzarella

de Bucataras Diana in Aperitive / Garnituri, 17 Feb 2019 | 3121 vizualizari

 

Anul asta mi-am propus sa incerc sa postez retele preparate, intr-un timp mai scurt de la momentul prepararii. Adica dupa vreo 2 luni :P, nu ca anul trecut dupa un an... :D Aceasta este o reteta preparata de Craciun, dar merge pregatita cu ocazia oricarei mese festive sau cand se anunta musafiri neasteptati. Este o reteta simpla, rapida si de efect. M-am inspirat de la Rocsi, careia ii multumesc :x.

 

INGREDIENTE

  • cateva felii de sunca,
  • cateva felii de cascaval afumat,
  • minimozzarela,
  • rosii cherry,
  • 2 castraveti,
  • scobitori mai mari (cu model) sau bete de frigarui mici
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive dragalase cu mozzarella:

Asezam pe un tocator o felie de cascaval, doua felii de sunca,o felie de cascaval si terminam cu o felie de sunca.Apasam usor si taiem patratele. Spalam castravetele, il taiem felii rotunde si montam aperitivele. Pe batul de frigaruie (pentru ca le-am pregatit pentru Craciun am folosit scobitori cu model de Craciun :D) infigem o rosie, o minimozzarela, patratelul de sunca si cascaval si la sfarsit felia de castravete.le tinem la frigider pana la momentul servirii. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive dragalase cu mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu mure si ciocolata

de oanapl 8

ieri la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

 Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Cascaval pane