Aperitive cu jambon

de Doralinda in Aperitive / Garnituri, 25 Sep 2013 | 5173 vizualizari

 

O alta reteta super usoara si numai buna ptr petreceri gen bufet!

 

INGREDIENTE

  • 25 de chifle mici (mult mai mici decat niste chifle normale)
  • 10 felii de sunca presata
  • 200 gr branza gen de burduf (e indicata ptr ca e usor picantica)
  • cateva foi de salata verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive cu jambon:

Taiem pe orizontal chiflele dar nu de tot, cam 3 sferturi, taiem in 4 feliile de sunca presata (asta in cazul in care sunca e sub forma patrata), incercam sa taiem si foile de salata cam la marimea chiflelor apoi incepem sa umplem chiflele,incepand cu branza de burduf, apoi salata (ptr a se putea "lipi de branza, ptr ca altfel, va aluneca din chifla) si apoi o feliuta de sunca. Decorati cu diferite stegulete si gata de servit!

TIPS-URI

1

Daca felia de sunca e prea subtire,puteti pune 2 feliute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive cu jambon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crostini cu ciuperci