Aperitiv tarta cu sardine si masline verzi

de oanapl in Aperitive / Garnituri, 8 Mar 2017 | 2764 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua medii
  • 140 g faina
  • 1/2 plic praf de copt
  • 100 ml lapte la temperatura camerei
  • 70 ml ulei de masline
  • 100 g parmezan ras
  • 1 conserva sardine in suc propriu (215g)
  • 7-8 masline verzi
  • patrunjel
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv tarta cu sardine si masline verzi:

Bati ouale pana cand se omogenizeaza compozitia (cca. 1 minut). Adaugi alternativ, faina amestecata cu praful de copt si ulterior cernuta, si laptele.

Adaugi parmezanul ras, maslinele verzi taiate in feliute subtiri, sardinele scurse de lichidul din conserva si zdrobite cu furculita, uleiul de masline, patrunjelul tocat marunt, sare si piper dupa gust.

Amesteci pana cand obtii un aluat omogen.

Tapetezi forma cu ulei si faina, adaugi aluatul si il nivelezi.

Coci tarta in cuptorul preincalzit la 180°C, pentru cca. 30 minute.

 O servesti dupa ce s-a racit. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv tarta cu sardine si masline verzi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

mihaelar63 1

10.03.2017, 00:54

Trebuie sa fie buna !!!! Poate i-ar fi trebuit putina culoare sau decor sa o faca mai atractiva

kytz 1

10.03.2017, 10:40

oanapl 1

11.03.2017, 16:08

Da, aveti dreptate d-na @mihaelar63! Tarta si pozele le-am facut mai demult si nu prea ma pricepeam la facut poze.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort aperitiv