Aperitiv placinta cu branza de vaci

de Mitinita in Aperitive / Garnituri, 14 Iun 2018 | 9898 vizualizari

 

Placinta cu branza de vaci este simplu de preparat si cu siguranta va deveni si favorita voastra.
Sa treceti placinta cu branza de vaci pe lista de incercat.

 

INGREDIENTE

  • 500 g branza de vaci
  • 1 pachet de foi de placinta
  • 2 oua
  • Deasupra:
  • 200 ml lapte
  • 250 ml apa minerala
  • 100 ml ulei
  • 3 oua
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv placinta cu branza de vaci:

Intr-un bol se amesteca cele doua oua si branza de vaci.

Se ia o foaie de placinta si se pune din loc in loc compozitie.

Se strange foaia sub forma de evantai.

Se pune foaia in tava de 32 x 22 cm. Se continua cu restul foilor.

Uleiul, ouale, laptele si apa minerala se amesteca cu telul si se toarna in tava, peste foile de placinta.

Se da tava la cuptor la 180 de grade C, pentru 30 de minute sau pana cand se rumeneste deasupra.

Se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca inainte de a se felia.

Pofta buna!

Sa incercati si voi placinta cu branza de vaci.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv placinta cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]