Aperitiv pateuri cu branza sarata

de cristinutanicolita in Aperitive / Garnituri, 26 Feb 2019 | 3559 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g aluat foietaj
  • 300 g branza sărată
  • 1 ou
  • 2 lg iaurt
  • 1 galbenus +1 lg lapte pt uns
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv pateuri cu branza sarata:

Dam drumul la cuptor. 

Aluatul, dezghetat in prealabil, îl intindem putin si îl tăiem patrate. 

Branza o dam pe razatoarea cu ochiuri mici si o amestecam cu oul si iaurtul. 

Punem branza pe fiecare patrat, pliem si cu o furculita unim marginile. 

Tapetam o tavă cu hartie de copt, stropim cu apă, punem pateurile, le ungem cu ou si le coacem primele 10 min la foc iute, iar apoi la foc mediu cca 20 min. 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv pateuri cu branza sarata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]