Aperitiv oua umplute cu ton

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 1 Apr 2018 | 8300 vizualizari

 

''Bunatati de Paste ''

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 50 gr pate ton Rio Mare
  • 2 lingurite cu maioneza
  • 2 lingurite cu mustar
  • frunze de patrunjel
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv oua umplute cu ton:

Incepem prin a pune ouale la fiert intr-o craticioara cu apa pentru 10 minute. 

Cand ouale au fiert, le trecem prin jet de apa rece. Astfel ele se vor curata mai usor de coaja.

Curatam ouale de coaja si taiem fiecare ou in doua parti egale pe lungime. 

Intr-un castron punem galbenusurile, tonul, maioneza si mustarul amestecand dupa fiecare.

Gustam compozitia pentru a vedea de necesita sare.

Cand compozitia este gata, o punem intr-un pos si umplem fiecare albus.

Ornam cu frunzulite de patrunjel proaspat.

Le pastram la frigider pana in momentul servirii.

Pofta buna ! 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv oua umplute cu ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:10

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]