Aperitiv langosi cu branza sarata

de Lau in Aperitive / Garnituri, 20 Apr 2017 | 2993 vizualizari

 

M-am inspirat de la Rocsi

 

INGREDIENTE

  • Aluat
  • 400 g faina
  • 200 ml lapte
  • 2 linguri pline smantana 20 g drojdie
  • 3 linguri ulei 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • Umplutura
  • 150 g branza de oi
  • 100 g cascaval
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv langosi cu branza sarata:

Intr-un bol, adaugam faina, facem o adancitura si in mijloc, adaugam drojdia, zaharul, 1 lingura faina si putin lapte cald, amestecam bine, dupa care lasam la dospit 15 min.

Dupa cele 15 minute, adaugam smantana, sarea si treptat laptele caldut, framantam un aluat omogen pe care, la final, il vom framanta cu uleiul.

Acoperim cu un prosop si lasam la dospit cca 1 ora, pana isi dubleaza volumul.

Umplutura

Branza de oi o sfaramam bine, adaugam cascavalul ras si amestecam bine. Pe masa unsa cu ulei, intindem aluatul in foaie dreptunghiulara, taiem patrate, iar in mijloc, adaugam cate o lingura de umplutura. Impaturim si le intindem din nou cu sucitorul (doar daca dorim).

Le prajim in ulei incins.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv langosi cu branza sarata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

ieri la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

ieri la 13:19

Ciocănele de pui cu sos de muștar și capere - Mâncarea delicioasă și rapidă

pe 26.05 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Melci cu branza