Aperitiv drob de pui in bacon

de Miha in Aperitive / Garnituri, 2 Noi 2010 | 49028 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 4 catei usturoi
  • 1 morcov
  • 1 ou
  • sare si piper
  • patrunjel verde
  • 100 g bacon feliat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv drob de pui in bacon:

Pieptul de pui se toaca marunt, apoi se amesteca impreuna cu morcovul tocat marunt, usturoiul pisat, oul, patrunjelul verde tocat, sare si piper dupa gust. Sarea se pune mai putina decat de obicei, pentru ca baconul e destul de sarat.

Din feliile de bacon se face o impletitura patrata. Se pune compozitia de carne pe mijloc, modeland-o si dandu-i o forma usor alungita. Se inveleste cu "paturica" de bacon, apoi se transfera intr-un vas termorezistent sau intr-o forma de chec/cozonac.

Se da la cuptor la foc mediu, pana se rumeneste.

Se serveste cald, cu garnitura preferata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv drob de pui in bacon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (53)

onuta 1

07.11.2010, 21:38

ce bunatate miha

Bya Ralu 1

23.12.2013, 11:24

super

kata 1

09.12.2015, 15:10

Pieptul de pui si morcovul se fierb inainte sau se baga crud la cuptor? Multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

ieri la 17:53

Garnitură italienească de păstăi - Rapidă, gustoasă și aromată

ieri la 09:40

Tiramisu cu Oreo - Desertul delicios care te cucerește

pe 03.09 la 10:18

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]