Aperitiv cu somon si crema de branza

de silvi0ara in Aperitive / Garnituri, 18 Ian 2011 | 9484 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru crema de branza:
  • 200g smantana
  • 200g crema mascarpone
  • 300g iaurt mai gras
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 legatura marar proaspat
  • Un varf de cuti boia dulce
  • Sare si piper
  • 200g somon afumat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu somon si crema de branza:

Prgatim crema de branza mai intai.

Se amesteca iaurtul cu smantana si crema mascarpone  intr-un vas pana se omogenizeaza bine,apoi se pune compozitia intr-un tifon sau o plasa deasa,se leaga  cu o sfoara si se lasa la scurs pana a doua zi.Se desface tifonul,

crema astfel obtinuta se  amestecata cu mararul,ceapa verde tocata foarte fin,coaja de lamaie ,boiaua si condimentam cu sare si piper.Daca nu aveti timp,puteti cumpara din comert o crema de branza. Pune castronul in frigider pentru cateva minute astfel incat compozitia sa se intareasca un pic.
 In acest fel este mai usor sa faci rozete cu ajutorul dispozitivului de decorare .

Se taie castravetele in felii de jumatate de cm. Se adauga o rozeta sau o alta forma de amestec de branza pe fiecare felie de castravete. Taie feliile de somon in bucati de 6-7 cm lungime si formeaza un trandafir rulandu-le in jurul propriului si punem somonul in mijlocul cremei de branza.
 Este ideal sa fie servite imediat sau pastrate in frigider cateva ore.


 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu somon si crema de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Rulada aperitiv