Aperitiv cu pătlăgele galbene și piersici!

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 1 Aug 2013 | 4691 vizualizari

 

Un aperitiv de sezon, super rapid și super delicios;)

 

INGREDIENTE

  • pătlăgea galbenă 1 bucată,
  • salam Secuiesc de la casa Gustului, cca. 5 felii,
  • brânză de burduf Rarăul cca. 5 felii,
  • piersică 1 bucată,
  • mentă proaspătă din grădina Panacris;) ,
  • piper colorat.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu pătlăgele galbene și piersici!:

Pătlăgeaua se spală și se taie în felii, cca. 5 bucăți. Se așează pe o farfurie termorezistentă, apoi se montează cu feliile de salam, brânză de burduf și feliile de peirsică. Se dă la cuptorul cu microunde/ cuptor normal cca. 2 minute. Se ornează cu frunze, flori de mentă proaspătă și piper colorat proaspăt măcinat. Se servește imediat ( adică fierbinte!) fără niciun fel de adaos:) Poftă bună! 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu pătlăgele galbene și piersici!" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Panacris 1

02.08.2013, 10:58

Mulțumesc pentru aprecieri, Bucătărași!

AnyCostescu 1

02.08.2013, 13:01

Interesant si bun:-)

Krystyan Trendy 1

18.01.2014, 12:42

interesanta reteta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

ieri la 11:14

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

pe 05.11 la 11:02

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

pe 04.11 la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]