Aperitiv cu ardei gras si branza de burduf

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 5 Mai 2013 | 5095 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2-3 ardei grasi
  • 300-400 g branza de burduf
  • 150 g smantana
  • ceapa verde
  • marar
  • piper/boia dulce
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu ardei gras si branza de burduf:

Ardeii se spala bine, se taie cu grija pentru a le scoate capacul usor, se clatesc si se pun la uscat.

Branza de burduf se striveste cu o furculita, se pune smantana, ceapa verde si mararul tocat marunt.

Se amesteca bine si se umple fiecare ardei gras. Se pun fiecare intr-o punguta si se lasa in frigider pana a doua zi.

Se servesc ca aperitiv

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu ardei gras si branza de burduf" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cuburi cu spanac si crema de branza cu ciuperci