Aperitiv cremwursti in aluat de foietaj

de UrsanMihaela in Aperitive / Garnituri, 21 Ian 2018 | 2741 vizualizari

 

Sunt buni pentru luat la scoala, de servit musafirii si pentru micul dejun. Dupa preferinta se pot umple cu alte tiputi de mezeluri, chiar carne tocata sau branza.

 

INGREDIENTE

  • aluat pentru foitaj 
  • 8 bucati de cremwursti 
  • 1 - 2 linguri ulei
Portii: 16
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cremwursti in aluat de foietaj:

Se scoate aluatul din congelator si se lasa pe masa sa se decongeleze.
    Cand se poate desface, intindeti aluatul pe masa de lucru si portionati aluatul in 8 dreptunghiuri egale .

Puneti cate un cremwurst peste aluat si rulati obtinand un rulou.
   Se unge tava cu ulei si se asaza rulourile, unul cate unul in tava.

Se dau la copt la 150-180 grade celsius.
   Se pot servi caldute sau reci, dupa preferinta.

TIPS-URI

1

Incercati sa folositi carnatii sa vedeti ce buni sunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cremwursti in aluat de foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:10

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]