Aperitiv cornuri cu carnati Caroli Maestro

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 8 Feb 2019 | 4320 vizualizari

 

Numai bune ca aperitiv sau pacheţel pentru şcoală/servici sau de ce nu, drumeţii! ;)

 

INGREDIENTE

  • foietaj Bella cca. 500 g,
  • Pentru umplutură:
  • sos de roşii/ketchup cca. 5 linguri
  • cârnați țărănești semi-afumați Maestro,
  • Pentru topping:
  • ouă 1 bucată,
  • sare iodată,
  • caşacaval ras cca. 50 g,
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cornuri cu carnati Caroli Maestro:

Foietajul se unge cu ketchup, apoi se taie cu rola de pizza, fasii de 10 cm lungime si 3 cm latime.

Pe fâşiile de foietaj se aşază cârnaţii la un capăt, apoi se rasucesc uşor până învelesc tot cârnatul(vedeti in imagini!), apoi se asaza in tava tapetata cu foaie de pergament. Se ung cu ou bătut, se presară, sare şi caşcaval ras, apoi se pun la cuptorul incins in prealabil, ptr cca. 15 minute la 250 grade. Spor şi pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cornuri cu carnati Caroli Maestro" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

ieri la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulouri cu spanac si branza