Aperitiv chec din carne, ciuperci si ardei gras

de dantes in Aperitive / Garnituri, 1 Oct 2020 | 3960 vizualizari

 

Un aperitiv gustos care poate inlocui un fel principal

 

INGREDIENTE

  • ceafa de porc 600 g
  • ciuperci champignon 200 g
  • ardei gras rosu 1 buc
  • pesmet 30 g
  • ou 1 buc
  • sare, piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv chec din carne, ciuperci si ardei gras:

Ceafa de porc se toaca cu masina de tocat carne la care am montat sita cu gauri mici.

Ardeiul gras si ciupercile Champignon se taie in cubulete mici.

Amestecam carnea cu ciupercile, ardeiul gras, pesmetul si oul. Framantam bine compozitia aceasta si o condimentam cu sare si piper dupa gust.

Tapetam o tava de chec cu hartie de copt, punem compozitia in tava, o nivelam si o introducem in cuptor la 180°C pentru 35 minute.

Cand este gata copt, lasam sa se raceasca si numai dupa ce s-a racit, il taiem in felii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv chec din carne, ciuperci si ardei gras" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:29

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

pe 27.10 la 20:10

Lipie cu chiftele de pui în stil turcesc - Rețeta savuroasă și aromată

pe 27.10 la 11:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]