Aperitiv chec cu ton si branza de capra proaspata

de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 6 Noi 2021 | 5205 vizualizari

 

Iata o reteta usoara si gustoasa. Am folosit o faina low carb cu seminte puteti pune faina dorita.
https://www.blogulluicatalina.com/2021/10/chec-cu-ton-si-branza-de-capra-proaspata.html



 

 

INGREDIENTE

  • 140 g de ton în conserva scurs
  • 130 gr brânză proaspătă de capră
  • 2 buc ceapa verde
  • 1/4 linguriță de praf de copt
  • 3 linguri de iaurt Skyr
  • 3 ouă
  • 2 linguri de faina low carb sau faina alba
  • 1 lingură de pastă concentrat de roșii
  • sare, boia de ardei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv chec cu ton si branza de capra proaspata:

Preîncălziți cuptorul la 180 ° C. 

Intr-un castron cu ajutorul unui tel de mână sau în bolul robotului de bucătărie, bateți ouăle cu brânza de capră proaspătă. 

Adăugați ceapa verde tocată, „făina”, praful de copt, sarea, boia de ardei și amestecați.  Terminați cu pasta de rosii, iaurtul și continuați să amestecați .

Se toarnă în forma de chec unsa și se coace timp de 45 de minute (verificați coacerea introducând lama unui cuțit , trebuie să iasă curată). 

Lăsați să se răcească înainte de a o scoate din forma.

Tăiați felii și serviti simplu ca aperitiv sau  cu o salată verde.

TIPS-URI

1

Puteti pune un pic de seminte deasupra inainte de a da la cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv chec cu ton si branza de capra proaspata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]