Andive la grătar cu sos de iaurt

de elucubratiiculinare in Aperitive / Garnituri, 8 Iun 2013 | 4316 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 andive,
  • 1 lingură ulei de măsline,
  • zeama de la 1/2 lămâie,
  • 4 căței de usturoi,
  • 150 ml iaurt,
  • 1 linguriță muștar Dijon,
  • 1-2 linguri pătrunjel verde tocat,
  • sare, piper.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Andive la grătar cu sos de iaurt:

Andivele se curăță de primele foi. Se taie pe lungime în două și se stropesc imediat cu zeama de la o jumătate de lămâie. Se pun pe grătarul încins și se lasă câte 3-4 minute pe fiecare parte. Între timp pregătim sosul.

Amestecăm usturoiul curățat și pisat cu ulei de măsline, iaurt, muștar de Dijon și pătrunjelul verde tocat mărunt.

Condimentăm cu sare și piper proaspăt măcinat. Andivele la grătar servite cu acest sos, sunt o garnitură excelentă pentru pui sau pește la grătar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Andive la grătar cu sos de iaurt" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

Doralinda 1

08.06.2013, 22:44

Interesant!

Sim0na 1

10.06.2013, 14:28

Alina26 1

10.06.2013, 15:32

imi plac.....foarte bun!!!!si sosul de iaurt...o bunatate!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Foietaj cu branza sarata