Anchoa de Santoña y pimiento de piquillo

de vik in Aperitive / Garnituri, 30 Iun 2010 | 5812 vizualizari

 

Anchoa ( Cantabria) cu ardei murat

 

INGREDIENTE

  • 4 filete de anchoa
  • 4 felii de paine alba
  • 4 fasii de ardei rosu (murat)
  • 1 rosie bine coapta
  • o lingurita ulei de masline
  • sare dupa gust
  • lamaie optional
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Anchoa de Santoña y pimiento de piquillo:

se prajesc feliile de paine pe plita sau in prajitor.

se taie rosia in doua pe orizontala si se freaca pulpa pe painea prajita

se picura ulei de masline peste painea cu rosii si se sareaza putin

se aseaza  o bucata de anchoa in miloc

se decoreaza cu o fasie de ardei rosu murat.

 

 

TIPS-URI

1

Painea prajita trebuie sa fie bine prajita ( crocanta) Daca se arde, arsura trebuie eliminata cu un cutit zimtat, altfel painea are gust amar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Anchoa de Santoña y pimiento de piquillo" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Clatite cu legume