Alivanca bucovineana

de cccris in Prajituri, 8 Feb 2010 | 27213 vizualizari

 

Tot cautind inspiratie prin niste reviste mai vechi am gasit aceasta prajitura. Simpla, rapida si delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • 500g brinza de vaci
  • 3 oua
  • 4 linguri zahar
  • 4 linguri faina alba
  • 4 linguri malai
  • 4 linguri smintina
  • 1/2 lingurita bicarbonat
  • 1/2 lingurita sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Alivanca bucovineana:

Se amesteca toate bine de tot, se toarna intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina, se lasa la cuptor 40-50min, la foc potrivit.

Mai simplu de atit... nu stiu ce poate fi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Alivanca bucovineana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

ieri la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert negresa cu zahar caramelizat si crema de nuci