A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Tiramisu reteta cu crema la rece...

Postat de: monik80 in Dulciuri

Tiramisu reţetă originală Se face cafeaua si se lasa la racit.Intre timp facem crema conform instructiunilor de pe plic.Cand s-a racit cafeaua inmuiem piscoturile in ea,le aseazam pe o tava...Citeste continuarea

Tort "Catalina"

Postat de: ctlina in Dulciuri

Scurgem ciresele si pastram siropul pentru a insiropa blaturile. Frisca : Mixam smantana intai usor, apoi la viteza mai mare cat sa se intareasca un pic, apoi adaugam zaharul pudra. ...Citeste continuarea

Tort de portocale

Postat de: ctlina in Dulciuri

Se freaca galbenusurile cu zaharul, apoi se adauga nuca inmuiata cu apa, portocalele felii, uleiul, faina si la sfarsit albusurile batute spuma. Se pune la cuptor intr-o tava de tort unsa....Citeste continuarea

Tocanita de ciuperci- de post

Postat de: Oana in Mancaruri de post

Curatam ceapa si usturoiul verde, le spalam bine si le taiem marunt. Ciupercile spalate bine le taiem in patru. Intr-o tigaie incapatoare sau intr-un wok se incinge uleiul, apoi se adauga ceapa si...Citeste continuarea

Trio de smoothie si shake cu...

Postat de: AlexTeacher in Bauturi

Curatati pepenele de coaja si samburi, taiati-l bucati si introduceti-l in  blenderul Oster Delighter . Adaugati peste 1/4 bucata de lime, 2 cuburi de gheata si 1/2 lingurita de miere. Mixati...Citeste continuarea

Tarta cu branza de capra

Postat de: katty in Aperitive / Garnituri

Pentru aluatul fraged cerneti faina intr-un castron ,faceti o adancitura si puneti untul taiat bucatele si sarea.Framantati pana obtineti un aluat sfaramicios.Bateti oul cu o lingura apa rece si...Citeste continuarea

Tocanita de pleurotus cu naut

Postat de: privatelaura in Mancaruri de post

Spalam si curatam ciupercile de eventuale impuritati. Le taiem grosier. Curatam si spalam legumele. Ceapa o tocam cuburi, morcovul il dam pe razatoare, usturoiul il zdrobim si apoi il tocam...Citeste continuarea

Tocana de pui cu legume

Postat de: merisor67 in Pui

Spalam si portionam puiul in bucati, apoi il punem la fiert in apa cat sa fie acoperit plus o lingurita de sare. Il lasam sa fiarba maxim 10 minute dupa ce a atins punctul de fierbere si avem...Citeste continuarea

Tortulete de post

Postat de: amalia01 in Prajituri

Intr-un castron se amesteca faina, cacaoa si bicarbonatul. Se adauga zaharul si zaharul vanilat. Adaugi uleiul si laptele de soia treptat, amestecand continuu cu mana, ca sa nu se formeze...Citeste continuarea

Tjapjoi Vegetarian

Postat de: Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume

Se bat ouale ca pentru omleta, impreuna cu sambal oelek. Se rastoarna intr-o tigaie fierbinte si se gateste precum o omleta. Se scoate pe o farfurie si se taie fasii. Taiteii se gatesc conform...Citeste continuarea

Tort cu crema de ciocolata, branza...

Postat de: Teo in Torturi

Batem albusurile spuma cu zaharul; adaugam galbenusurile, margarina topita si racita, cacaua, esenta si omogenizam bine. Amestecam praful de copt cu faina si incorporam usor in compozitie. Aluatul...Citeste continuarea

Tort "Red Velvet"

Postat de: Catalinaflorea in Torturi

Intr-un bol amestecati faina cu  sarea si cacaua. In alt bol bateti untul spuma apoi adaugati zaharul si mixati pana la omogenizare.Adaugati pe rand ouale si esenta de vanilie....Citeste continuarea

Tort "BUCURIE IN BUCATARIE"

Postat de: amalia01 in Torturi

Iei o forma pentru tort patrata, cu pereti detasabili. Prepari solutia de cacao instant. Inmoi piscoturile in solutie si le asezi in tava. Bati 250 ml de frisca , apoi adaugi crema de...Citeste continuarea

Tocanita la cuptor

Postat de: reisnaor_2006 in Mancaruri cu carne

Intr-o tava punem carnatul taiat,pulpele de pui taiate in doua.Legumele le spalam si le taiem cubulete si le punem in tava alaturi de carne.Adaugam ciupercile ,usturoiul taiat feliute si rosiile...Citeste continuarea

Tarta cu branza si pui

Postat de: rhapsody in Aperitive / Garnituri

Baza: Intr-un vas amesteca faina cu condimentele, adauga sarea, si apa si amesteca cu o lingura. Framanta apoi aluatul si incorporeaza uleiul treptat pana cand obtii un aluat omogen. Il...Citeste continuarea

Tort cu crema de mascarpone si gem...

Postat de: mirela0911 in Torturi

Blatul: Se separă ouăle.  Albușurile se bat spumă cu un praf de sare. Se adaugă pe rând zahărul, bătând bine dupa fiecare apoi uleiul, apa și coaja de portocale. Se ia o...Citeste continuarea

Tort Chanel No 5

Postat de: Ela68 in Torturi

1. Caramelizam cele 5 linguri de zahar avand grija sa nu se arda sa devina amarui. Rotim cratita astfel incat zaharul sa se prelinga pe pereti si lasam la racit. 2. Mixam albusurile cu un praf...Citeste continuarea

Tortellini cu carne la cuptor

Postat de: geoline in Tortellini

Se pune apa la fiert, iar cand clocoteste se adauga tortellini si se fierb cam 15 minute. Se scot si se lasa la racit. Separat taiem kaizerul in bucati mici si le calim in putin ulei de masline....Citeste continuarea

Tocanita de cartofi

Postat de: monik80 in Mancaruri de post

Se curata cartofii si se taie cubulete, ceapa se toaca marunt si se pune la calit in putin ulei, cand ceapa este calita se adauga boiaua, rosia si pasta de tomate si la final cartofi, se adauga...Citeste continuarea

Tort aniversar pentru Ligia si...

Postat de: comanligia in Torturi

Blatul :Se separa albusurile de galbenusuri care se bat spuma cu putina sare. Se adauga apoi zaharul si se mixeaza bine pana devine o spuma tare si lucioasa. Se adauga galbenusurile si...Citeste continuarea

Tort Auriu (cu rom si krantz)

Postat de: VanessaAli in Torturi

Incepem cu prepararea blatului . Separam ouale si batem albusul cu un fir de sare si cu zahar. Dupa ce s-au batut foarte bine, adaugam treptat galbenusurile, amestecand cu o lingura INTR-O...Citeste continuarea

Tort Dobos

Postat de: Constelatialeu in Torturi

Crema : Mai intai am inceput cu prepararea cremei,care trebuie sa stea la rece. Intr-o cratita cu fund dublu punem ouale si zaharul,bagam mixerul si mixam cca 5 min,apoi punem cratita pe foc si...Citeste continuarea

Tort cu crema de ciocolata...

Postat de: Toamna07 in Torturi

Mod de preparare blat : Faina o amestecam cu cacaua si praful de copt - le cernem - . Am mixat ouale intregi cu zaharul pana si-au triplat volumul .Luam o paleta si incepem sa incorporam...Citeste continuarea

Tort Raffaello

Postat de: cristina1985 in Torturi

Blat :Albusurile se bat spuma cu putina sare.Zaharul si apa se pun la fiert pana da in clocot si se topeste zaharul.Se toarna siropul fierbinte peste albusuri si se amesteca.Adaugi galbenusurile...Citeste continuarea

Tort cu capsune si busuioc

Postat de: rhapsody in Torturi

Blat: 1. Preincalzeste cuptorul la 180 grade Celsius. 2. Separa albusurile de  galbenusuri. 3. Mixeaza albusurile spuma tare cu praful de sare. Adauga zaharul in doua transe si...Citeste continuarea

Tort cu ciocolata

Postat de: Andrews in Torturi

Blat: Pentru inceput am luat ouale si le-am batut spuma intru-un castron, apoi am adaugat zaharul si am mixat pana s-a topit zaharul. Am adaugat uleiul si esenta de rom si am continuat cu...Citeste continuarea

Tocanita de ciuperci

Postat de: raisha in Mancaruri de post

Ceapa si usturoiul se toaca marunt. Se pune o oala incapatoare cu putin ulei la incins dupa care se adauga ceapa si se lasa cateva minute la calit. Apoi se adauga si usturoiul. Intre timp...Citeste continuarea

Tocanita usturoiata de pipote si...

Postat de: mihaelar63 in Curcan

Legumele se curata se spala si se toaca marunt . Pentru inceput se foloseste programul Fry meniul al aparatului de gatit Multicooker Philips. Se caleste timp de 20 minute ceapa ,...Citeste continuarea

Tort "Opera"

Postat de: BucatariaS in Torturi

FOI: Cu ajutorul unui mixer se bat bine cele 6 oua dupa care se adauga lingurita cu esenta de vanilie. Migdalele se macina foarte fin si se adauga peste faina impreuna cu zaharul pudra si...Citeste continuarea

Tiramisu cu frisca, un deliciu...

Postat de: simona72 in Prajituri

Iata cum se prepara Tiramisu cu frisca, un deliciu aromat si gustos In primul rand faceti cafeaua...eu folosesc un espressor automat care face rapid cafeaua. Deci totul merge rapid:)) Indulcesc...Citeste continuarea

Tort cu mousse de trandafiri si caise

Postat de: margo in Torturi

Pentru blat se separa albusurile de galbenusuri. Galbenusurile se freaca cu sarea, se adauga uleiul si apa. Albusurile se bat spuma tare, ca pentru bezea. Treptat se adauga zaharul si se mixeaza...Citeste continuarea

Tiramisu reţetă originală by...

Postat de: AlexTeacher in Dulciuri

Tiramisu reţetă originală Preparati espresso-ul (sau cafea la ibric pe care o strecurati la sfarsit) si lasati-l/o sa se raceasca; Adaugati cognacul sau spumantul in cafea;...Citeste continuarea

Tocanita de linte

Postat de: Camy_gby in Mancaruri de post

Ceapa tocata marunt se caleste in ulei pana devine transparenta apoi se adauga morcovii si telina taiati in cubulete. Se mai lasa pe foc pana se inmoaie legumele apoi se adauga lintea, apa si...Citeste continuarea

Tartă cu cartofi și sparanghel

Postat de: panacris in Aperitive / Garnituri

Aluatul de foietaj se lasă la dezgehțet cca. 60 de minute. Între timp se coc cartofii, la cuptor, simplu sau stroăiți cu un pic de ulei de măsline. După ce s-au copt, se decojesc,...Citeste continuarea

Tigaie de legume

Postat de: Valclaudia in Mancaruri de post

Curatam si spalam ceapa si ardeiul. Punem uleiul in tigaie, adaugam varzutele de Bruxelles spalate si ceapa tocata, apoi ardeiul taiat bucati si lasam legumele la sotat cca 5 minute. Adaugam...Citeste continuarea

Tort diplomat cu double cream

Postat de: Dea_Dea in Torturi

Fructele se pun la scurs in strecuratoare. Iaurtul se amesteca cu zaharul foarte bine. Batem cu mixerul double cream-ul. Se pune peste iaurt si se omogenizeaza, apoi adaugam fructele si...Citeste continuarea

Tarta cu toping de ansoa

Postat de: simona72 in Pizza

Pentru aluat: punem toate ingredientele in cuva masinii de facut paine in ordinea scrisa mai sus. Setam masina pe programul de framantare pentru 15 minute. Dupa terminarea programului scoatem...Citeste continuarea

Tort cu jeleu de capsuni

Postat de: simona72 in Torturi

Pregatim o tava rotunda cu marginile detasabile sau din silicon, de care aveti la indemana. Se imbraca tava cu folie alimentara, lasand marginile sa cada peste tava. Pentru blat: se maruntesc...Citeste continuarea

Tort cu crema de vanilie si caramel...

Postat de: Dea_Dea in Torturi

Blat: Albusurile se mixeaza cu praful de sare , se adauga zaharul si se mixeaza pana devin lucioase. Adaugam galbenusurile frecate cu ulei, mixam , iar la final faina amestecata cu praful de copt,...Citeste continuarea

Tort nins, cu nuca de cocos si zmeura

Postat de: rhapsody in Torturi

Blat: 1. Preincalzeste cuptorul la 180 grade Celsius. 2. Separa albusurile de galbenusuri. 3. Mixeaza albusurile spuma tare cu praful de sare. Adauga zaharul in doua transe si mixeaza...Citeste continuarea

Tort aperitiv

Postat de: reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri

Scoatem untul din frigider si il lasam sa se inmoaie.Bagheta o taiem felii pe care le ungem cu unt amestecat cu patrunjel.Intr-o forma rotunda tapetata cu hartie de copt asezam un rand de bagheta...Citeste continuarea

Tagliatelle cu pui

Postat de: Irina in Pui

Am pus pastele la fiert in apa cu sare. Am folosit tagliatelle in doua culori, albe si verzi.  Pieptul de pui spalat bine si uscat, l-am taiat cubulete, apoi fasii mai subtiri. Am curatat...Citeste continuarea

Tort diplomat cu dulceata de porumbe

Postat de: violeta30 in Torturi

Se sparg ouale ca pentru omleta, se pun intr-un vas de metal, se adauga praful de sare, se bat bine si se adauga zaharul si zaharul vanilat. Se amesteca pana se topeste zaharul. Adaugam laptele si...Citeste continuarea

Tarta rustica de cartofi

Postat de: daniastefania in Aperitive / Garnituri

Se face un aluat din faina, apa, ulei, drojdie, zahar si sare. Se obtine un aluat elastic, care se acopera cu folie transparenta si se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul. Intre timp se...Citeste continuarea

Tort "Lapte de pasare" (rapid si...

Postat de: Diana11 in Torturi

Blatul 1: Mixam bine ouale cu zaharul dupa care adaugam praful de copt,faina si cacao,amestecam bine pina obtinem o masa omogena.Se incalzeste cuptorul pina la 180-200C.Forma pentru coacerea...Citeste continuarea

Tort cu jeleu de ciocolata si de...

Postat de: privatelaura in Torturi

Mai intai de toate, pregatim ingredientele la indemana si formele in care vom pune desertul. Eu am folosit doua forme de mini tort si trei cupe de sticla. Hidratam 1 plic de gelatina in apa...Citeste continuarea

Tort cu nuci si visine in 5 minute...

Postat de: Diana11 in Torturi

Intr-un vas mai adinc(adaptat pentru cuptorul cu microunde) mixam bine ouale cu zaharul(pina obtinem o masa pufoasa)dupa care adaugam bicarbonatul de sodiu si nucile,le amestecam bine si le dam in...Citeste continuarea

Tort cu zmeură,ciocolată şi...

Postat de: diaconta in Torturi

Cele doua blaturi le-am pregatit cu o zi înainte si am folosit reteta de aici. O reteta foarte buna cu care nu dau gres niciodata. Un blat foarte pufos,pe care în functie de...Citeste continuarea

Torturi inima tiramisu reteta

Postat de: cristina1985 in Torturi

Tiramisu reţetă originală Blat: Nuca macinata se amesteca cu ingredientele uscate. Adaugati apa, esentele, uleiul, si amestecati cu telul dupa fiecare.Se pune aluatul intr-o tava...Citeste continuarea

Tort cu capsuni

Postat de: tarasmariana in Torturi

Blat :  In primul rand separam albusurile de galbenusuri. Apoi se bat albusurile cu 50g de zahar pana se fac ca o bezea. Punem intr-un bol faina, praful de copt si amidonul apoi le...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]