A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

TORT '' New Year''

Postat de: corina241 in Torturi

Blatul: Albusurile le batem pana isi tripleaza volumul,apoi adaugam zaharul si mixam pana devine o bezea lucioasa. Galbenusurile le frecam cu uleiul formand o maioneza subtire,turnandu-se...Citeste continuarea

Tort Cheesecake cu mango-2011

Postat de: nadina73 in Torturi

Blat: Se amesteca untul cu zaharul,uleiul,ouale se pune praful de copt si faina si se amesteca bine .Se framanta cu mana.Se pregateste o tava rotunda cu pereti detasabili.Se pune folie de...Citeste continuarea

Tort de portocale

Postat de: cristinne in Torturi

Blatul : Se face blatul din albusurile batute separat cu zaharul si restul de ingrediente amestecate separat. La final se combina cele 2 amestecuri formand un aluat f moale care se da la cuptor...Citeste continuarea

Tiramisu reţetă la pahar

Postat de: Mihaela11_jo in Dulciuri

Tiramisu reţetă la pahar Crema de branza Se bat albusurile tari cu un praf de sare. Galbenusurile se amesteca bine cu branza crema, apoi se adauga siropul de arţar. Se adauga la...Citeste continuarea

Tort Baileys

Postat de: RuxyRux in Torturi

Punem ingredientele la mixer, ouale, zaharul amestecat cu apa fierbinte, faina, cacaoa, praful de copt, vanilia, coaja rasa de portocale. Se pune compozitia in forma  de tort tapetata cu...Citeste continuarea

Tort cu ciocolata si nuca ~nr. 100~

Postat de: postavaru in Torturi

Blatul de cacao: Mixam ouale cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul. Adaugam zaharul si mixam in continuare, pana devine ca o crema. Adaugam uleiul treptat, ca la maioneza, iar apoi...Citeste continuarea

Tort Metru

Postat de: lia in Torturi

Albusurile de la oua, se bat spuma, se adauga zaharul, se bat pana se intareste, se pun galbenusurile pe rand, apoi uleiul amestecat cu apa, incetul cu incetul amestecand mereu. La final adaugam...Citeste continuarea

Tort cu piersici

Postat de: lilik in Torturi

Pregatirea blatului: punem ouale cu zaharul,praful de sare si apa intr-un vas mai mare si le batem cu mixerul 15-20 min pana se umfla bine,apoi adaugam faina cernuta si vanilia si amestecam...Citeste continuarea

Trigoane cu branza

Postat de: lia in Prajituri

Branza se freaca cu zaharul, smantana,galbenusul si praful de vanilie, pana devine o pasta. Intindem foile de placinta,pe masa de lucru, le stropim cu unt si le suprapunem cate patru. Taiem...Citeste continuarea

Tort bradut

Postat de: pusikmea in Torturi

Separam albusurile de galbenusuri, le batem spuma cu un praf de sare ,apoi adaugam zaharul, adaugam si  galbenusurile unul cate unul, apa, faina, praful de copt, cacaoa esenta si...Citeste continuarea

Tort Diplomat

Postat de: mamaieelena in Torturi

Mai intai fac blatul din 2 oua pe care le separ si bat mai intai albusul spuma, adaug zaharul si cand e dizolvat pun si galbenusurile si la sfarsit pun faina amestecata cu praful de copt si...Citeste continuarea

Tort Diplomat cu fructe de padure

Postat de: ANCA in Torturi

Blatul : Untul se pune la topit la foc mic, fara sa clocoteasca, apoi dse toarna peste biscuitii macinati, impreuna cu o esenta de rom alb si una d evanilie si se amesteca foarte bine, pana...Citeste continuarea

Tort Amandina

Postat de: gugugh in Torturi

Blatul: Batem albusurile spuma tare, adaugam zaharul, mixand in continuare pana devin tari. Apoi adaugam apa, si galbenusurile frecate cu uleiul, si amestecam cu o lingura, de jos in sus,...Citeste continuarea

Tort "Brad de Craciun"

Postat de: maria_claudia in Torturi

Blatul: albusul se bate spuma impreuna cu zaharul,se adauga galbenusurile,uleiul cacaoa,faina,nuca macinata si se amesteca usor de sus in jos. Compozitia,se pune intr-o tava dreptunghiulara si se...Citeste continuarea

Trunchi de copac

Postat de: lilik in Prajituri

Prepararea blatului: batem ouale cu zaharul si praful de sare pana se umfla bine,apoi amestecam cu faina,vanilia si praful de copt. punem in tava de la cuptor ,tapetata cu hartie de...Citeste continuarea

Tort diplomat

Postat de: maria_claudia in Prajituri

piscoturile se insiropeaza in zeama de la compot si se aseaza intr-o tava detasabila, gelatina se pune la inmuiat in 100 ml apa ,ouale cu zaharul si laptele se fierb la foc mic pana devine o...Citeste continuarea

Tort diplomat

Postat de: MIUTA in Dulciuri

Tortul l-am inceput cu o seara inainte deoarece trebuie sa stea la frigider 12 ore.Am facut crema in felul urmator:am pus gelatina la dizolvat in 100ml lapte.Am amestecat galbenusurile intr-o...Citeste continuarea

Tort cu fructe de padure

Postat de: ela in Torturi

Scoatem fructele din congelator si le lasam la dezghetat la temperatura camerei.Cand s-au dezghetat,punem peste ele 2linguri de zahar. Pregatim blatul: Separam galbenusurile de albusuri.Batem...Citeste continuarea

Tiramisu reţeta cu fructe

Postat de: comanligia in Torturi

Tiramisu reţeta cu fructe Se face crema astfel:se separa galbenusurile de albusuri,galbenusurile se freaca cu zaharul si zaharul vanilat pana se albesc,apoi se adauga mascarpone si se freaca...Citeste continuarea

Tort Mos Craciun

Postat de: pusikmea in Torturi

Separam albusurile de galbenusuri, le batem spuma cu un praf desare, adaugam zaharul in ploaie, apoi galbenusurile, faina, praful de copt, esenta si cacaoa. Pregatim crema conform...Citeste continuarea

Tort de mere

Postat de: ony in Torturi

se bat albusurile spuma,se adauga zaharul,apoi galbenusurile,praful de copt si faina.  merele le-am oparit pentru 5 minute in apa cu sare,apoi in vasul in care urma sa coc blatul am topit...Citeste continuarea

Tort de iarna cu ciocolata si cocos

Postat de: Sylvia in Torturi

 Preparare: se face blatul de tort mixanduse-se albusul pana devine spuma cu zaharul, apoi adaugam pe rand cate o lingura de faina amestecata cu praful de copt si la final adaugam cacao si...Citeste continuarea

Tort cu crema de zahar ars si crantz

Postat de: pana_luminita in Torturi

Crema de zahar ars: Am caramelizat cele 15  linguri de zahar intr-o cratita , apoi am turnat caramelul obtinut in forma . Am separat galbenusurile de albusuri ; albusurile le-am batut...Citeste continuarea

Tort Amandina

Postat de: pana_luminita in Torturi

BLAT: Separam galbenusurile de albusuri , galbenusurile sunt frecate cu un praf de sare , obtinem o compozitie cremoasa in care adaugam 3 ling de cacao. Separat intr-un bol albusurile sunt...Citeste continuarea

Tocanita din carne de porc cu...

Postat de: Sidy in Porc

Ceapa, rosia si ardeii se taie marunt si se calesc in putin ulei. Se adauga carnea taiata bucatele mici, usturoiul, pasta de ardei, sare si piper . Peste carne se adauga o cana cu apa , se...Citeste continuarea

Tort cu visine si ciocolata

Postat de: laylalala in Torturi

Incinge cuptorul la 180 ˚ C. Intr-un vas bate albusurile spuma cu un praf de sare. Intr-un al vas amesteca faina cu cacaoa si praful de copt. Intr-un bol bate galbenusurile cu...Citeste continuarea

Truffle tripe

Postat de: epurasha2bb in Vita

Burta de vita se pune in 1 l apa la fiert impreuna cu o lingurita de sare si cu grauntii de usturoi intregi fara coaja.Se lasa la fiert inca 30 minute.Intre timp se pregateste piureul de...Citeste continuarea

Tocanita de cartofi cu piept de...

Postat de: ela in Pui

Cum se prepara Tocanita de cartofi cu piept de pui, savoare si gust intr-o reteta simpla Curatam ceapa,ardeiul la fel,ii scoatem si semintele si punem totul in robot si maruntim. Curatam...Citeste continuarea

Tort aperitiv

Postat de: divainbucatarie in Aperitive / Garnituri

Cu un cutit bine ascutit se indeparteaza calota painii, ramanand astfel un blat pe care l-am taiat in 4 felii aproximativ egale. Se ung pe rand feliile, prima cu branza cremoasa, a doua cu...Citeste continuarea

Tort cu jeleu de mere si crema caramel

Postat de: bitza in Torturi

Blaturile(2 foi): Se pot face pe rand.Ouale se bat cu un praf de sare si cu zaharul pana isi dubleaza volumul.Se adauga uleiul si se omogenizeaza.La sfarsit se incorporeaza faina amestecata cu...Citeste continuarea

Tarta brownie

Postat de: RuxyRux in Prajituri

Preincalzim cuptorul la 175 grade Intr-un bol amestecam faina, praful de copt si sarea, lasam apoi deoparte. Intr-o cratita medie topim untul si in el ciocolata, luam apoi de pe foc si...Citeste continuarea

Tocăniţă de ciuperci cu pui

Postat de: Retetegg in Pui

Am tocat marunt ceapa si ardeiul si le-am calit. Cand au fost gata am adaugat sosul de rosii, boiaua, piperul si un pahar cu apa. Am lasat sa scada putin dupa care am adaugat ciupercile si...Citeste continuarea

Tort cu mousse de mere si caramel

Postat de: bitza in Torturi

1. Blat alb: Ouale se bat cu un praf de sare si cu zaharul pana isi dubleaza volumul.Se adauga uleiul si se omogenizeaza. La sfarsit se incorporeaza faina amestecata cu praful de copt.Se...Citeste continuarea

Turtite sarate a la Geo

Postat de: nico15 in Aperitive / Garnituri

Untul/margarina, sarea si zaharul la temperatura camerei se vor pune in blender si se vor blendui, va rezulta o pasta(crema). In aceasta crema se vor adauga cele doua oua, unul cate unul si dupa...Citeste continuarea

Tort 13

Postat de: ela in Torturi

CREMA1: Freci spuma untul lasat la temperatura camerei in prealabil,cu zaharul pudra si incorporezi in el ciocolata topita in prealabil,turnand cate putin din ea(racita).La sfarsit punem...Citeste continuarea

Tarta cu dovleac

Postat de: Julie in Prajituri

Blat: Se face o crema din unt, zahar si sare, se adauga galbenusurile si faina. Cand aluatul s-a uniformizat si seamana cu niste firimituri mai mari, se adauga laptele. Se framanta usor, nu...Citeste continuarea

Tort cu blat de bezea (Pavlova)

Postat de: Criss in Torturi

Pentru foile de bezea: Avand in vedere ca albusurile mele erau congelate, le-am scos cu cateva ore inainte si le-am lasat sa se decongeleze. Se bat albusurile spuma tare.  Treptat se...Citeste continuarea

Tortellini cu ragù la cuptor

Postat de: lilik in Tortellini

Facem prima data  sosul: tocam marunt morcovul,ceapa si telina si le punem la calit cu putin ulei.cand incep sa se rumeneasca punem carne si o lasam cateva minute la innabusit apoi...Citeste continuarea

Tort Trenulet

Postat de: miha in Torturi

Blat: Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare, ca pentru bezea. Se adauga zaharul treptat si se mixeaza pana se obtine o spuma lucioasa. Galbenusurile se mixeaza cu uleiul si esenta...Citeste continuarea

Tortul lui Razvan

Postat de: ela in Torturi

Pregatim blatul: Separam galbenusurile de albusuri.Frecam galbenusurile cu 90gr zahar si un plic de zahar vanilat.Albusurile le batem spuma cu un praf de sare,apoi incorporam treptat 90gr zahar....Citeste continuarea

Tuica fiarta

Postat de: corina241 in Cocktail

Pregatim un ibric in care punem tuica,zaharul si boabele de piper. Lasam cateva minute pana la punctul de fierbere,apoi servim in cescute. Citeste continuarea

Tortul meu si al mamei

Postat de: rocsi_1612 in Torturi

Se ia o tava rotunda de tort detasabila. se inveleste in folie alimentara. intr-o cana punem apa,esenta de vanilie si zaharul pudra cu gust de vanilie si facem siropul. asezam un rand de...Citeste continuarea

Tort trunchi de copac

Postat de: BucatarialuiDodo in Torturi

Blat: Albuşurile se bat spumă, apoi se adaugă zahărul şi se bat din nou până la dizolvarea completă a zahărului. Se adaugă gălbenuşurile, nuca măcinată, făina şi romul...Citeste continuarea

Tarta pentru Mos Craciun

Postat de: ANCA in Prajituri

Se curata merele de coaja si se scoate cotorul, apoi se stropesc cu putin suc de lamaie. Se aseaza fiecare intr-un vas yenna sau forma de tort, uns cu unt. In fiecare scobitura, punem bucatele de...Citeste continuarea

Tiramisu reţetă originală

Postat de: kitchenflavors in Prajituri

Tiramisu reţetă originală Separam ouale. Galbenusurile le amestecam cu zaharul si zaharul valinat, le batem cu mixerul pana se deschid la culoare si se topeste zaharul. Adaugam...Citeste continuarea

Tiramisu reţetă adaptata

Postat de: lilik in Dulciuri

Tiramisu reţetă adaptata Prima data facem cafeaua pe care o indulcim si o lungim cu lapte,apoi o lasam sa se raceasca. Pregatim crema: batem galbenusurile cu zaharul pana se devin ca...Citeste continuarea

Turta dulce

Postat de: cec in Dulciuri

Intr-o cratita se topeste untul se adauga mierea, zaharul si se amesteca usor cu o lingura de lemn cand se topesc bine se dau putin la racit cand nu frige la deget se toarna compozitia peste...Citeste continuarea

Tort Mariposa - diplomat

Postat de: cec in Torturi

Pt blat - se sparg ouale, intregi si se adauga zaharul: - se mixeaza putin: - se adauga laptele si uleiul... eu le-am pus pe amandoua deodata - si faina cu praful de copt: Se toarna...Citeste continuarea

Tartine de castravete cu branza si...

Postat de: gugugh in Aperitive / Garnituri

Castravetele se taie feliute nu f subtiri . Branza se amesteca cu smantana si mararul tocatu, praful de sare si se pune cu linguritza pe feliutzele de castravete . Si gata gustarea! Citeste continuarea

Tocăniţă din coaste de porc afumate

Postat de: ionix in Porc

Coastele e porc se tranşează şi se spală în câteva ape. Se opăresc în două trei ape, până iese apa curată. După ce le-am opărit, costele se pun la...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]