TORT '' New Year''
Postat de: corina241 in TorturiBlatul: Albusurile le batem pana isi tripleaza volumul,apoi adaugam zaharul si mixam pana devine o bezea lucioasa. Galbenusurile le frecam cu uleiul formand o maioneza subtire,turnandu-se...Citeste continuarea
Tort Cheesecake cu mango-2011
Postat de: nadina73 in TorturiBlat: Se amesteca untul cu zaharul,uleiul,ouale se pune praful de copt si faina si se amesteca bine .Se framanta cu mana.Se pregateste o tava rotunda cu pereti detasabili.Se pune folie de...Citeste continuarea
Tort de portocale
Postat de: cristinne in TorturiBlatul : Se face blatul din albusurile batute separat cu zaharul si restul de ingrediente amestecate separat. La final se combina cele 2 amestecuri formand un aluat f moale care se da la cuptor...Citeste continuarea
Tiramisu reţetă la pahar
Postat de: Mihaela11_jo in DulciuriTiramisu reţetă la pahar Crema de branza Se bat albusurile tari cu un praf de sare. Galbenusurile se amesteca bine cu branza crema, apoi se adauga siropul de arţar. Se adauga la...Citeste continuarea
Tort Baileys
Postat de: RuxyRux in TorturiPunem ingredientele la mixer, ouale, zaharul amestecat cu apa fierbinte, faina, cacaoa, praful de copt, vanilia, coaja rasa de portocale. Se pune compozitia in forma de tort tapetata cu...Citeste continuarea
Tort cu ciocolata si nuca ~nr. 100~
Postat de: postavaru in TorturiBlatul de cacao: Mixam ouale cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul. Adaugam zaharul si mixam in continuare, pana devine ca o crema. Adaugam uleiul treptat, ca la maioneza, iar apoi...Citeste continuarea
Tort Metru
Postat de: lia in TorturiAlbusurile de la oua, se bat spuma, se adauga zaharul, se bat pana se intareste, se pun galbenusurile pe rand, apoi uleiul amestecat cu apa, incetul cu incetul amestecand mereu. La final adaugam...Citeste continuarea
Tort cu piersici
Postat de: lilik in TorturiPregatirea blatului: punem ouale cu zaharul,praful de sare si apa intr-un vas mai mare si le batem cu mixerul 15-20 min pana se umfla bine,apoi adaugam faina cernuta si vanilia si amestecam...Citeste continuarea
Trigoane cu branza
Postat de: lia in PrajituriBranza se freaca cu zaharul, smantana,galbenusul si praful de vanilie, pana devine o pasta. Intindem foile de placinta,pe masa de lucru, le stropim cu unt si le suprapunem cate patru. Taiem...Citeste continuarea
Tort bradut
Postat de: pusikmea in TorturiSeparam albusurile de galbenusuri, le batem spuma cu un praf de sare ,apoi adaugam zaharul, adaugam si galbenusurile unul cate unul, apa, faina, praful de copt, cacaoa esenta si...Citeste continuarea
Tort Diplomat
Postat de: mamaieelena in TorturiMai intai fac blatul din 2 oua pe care le separ si bat mai intai albusul spuma, adaug zaharul si cand e dizolvat pun si galbenusurile si la sfarsit pun faina amestecata cu praful de copt si...Citeste continuarea
Tort Diplomat cu fructe de padure
Postat de: ANCA in TorturiBlatul : Untul se pune la topit la foc mic, fara sa clocoteasca, apoi dse toarna peste biscuitii macinati, impreuna cu o esenta de rom alb si una d evanilie si se amesteca foarte bine, pana...Citeste continuarea
Tort Amandina
Postat de: gugugh in TorturiBlatul: Batem albusurile spuma tare, adaugam zaharul, mixand in continuare pana devin tari. Apoi adaugam apa, si galbenusurile frecate cu uleiul, si amestecam cu o lingura, de jos in sus,...Citeste continuarea
Tort "Brad de Craciun"
Postat de: maria_claudia in TorturiBlatul: albusul se bate spuma impreuna cu zaharul,se adauga galbenusurile,uleiul cacaoa,faina,nuca macinata si se amesteca usor de sus in jos. Compozitia,se pune intr-o tava dreptunghiulara si se...Citeste continuarea
Trunchi de copac
Postat de: lilik in PrajituriPrepararea blatului: batem ouale cu zaharul si praful de sare pana se umfla bine,apoi amestecam cu faina,vanilia si praful de copt. punem in tava de la cuptor ,tapetata cu hartie de...Citeste continuarea
Tort diplomat
Postat de: maria_claudia in Prajituripiscoturile se insiropeaza in zeama de la compot si se aseaza intr-o tava detasabila, gelatina se pune la inmuiat in 100 ml apa ,ouale cu zaharul si laptele se fierb la foc mic pana devine o...Citeste continuarea
Tort diplomat
Postat de: MIUTA in DulciuriTortul l-am inceput cu o seara inainte deoarece trebuie sa stea la frigider 12 ore.Am facut crema in felul urmator:am pus gelatina la dizolvat in 100ml lapte.Am amestecat galbenusurile intr-o...Citeste continuarea
Tort cu fructe de padure
Postat de: ela in TorturiScoatem fructele din congelator si le lasam la dezghetat la temperatura camerei.Cand s-au dezghetat,punem peste ele 2linguri de zahar. Pregatim blatul: Separam galbenusurile de albusuri.Batem...Citeste continuarea
Tiramisu reţeta cu fructe
Postat de: comanligia in TorturiTiramisu reţeta cu fructe Se face crema astfel:se separa galbenusurile de albusuri,galbenusurile se freaca cu zaharul si zaharul vanilat pana se albesc,apoi se adauga mascarpone si se freaca...Citeste continuarea
Tort Mos Craciun
Postat de: pusikmea in TorturiSeparam albusurile de galbenusuri, le batem spuma cu un praf desare, adaugam zaharul in ploaie, apoi galbenusurile, faina, praful de copt, esenta si cacaoa. Pregatim crema conform...Citeste continuarea
Tort de mere
Postat de: ony in Torturise bat albusurile spuma,se adauga zaharul,apoi galbenusurile,praful de copt si faina. merele le-am oparit pentru 5 minute in apa cu sare,apoi in vasul in care urma sa coc blatul am topit...Citeste continuarea
Tort de iarna cu ciocolata si cocos
Postat de: Sylvia in TorturiPreparare: se face blatul de tort mixanduse-se albusul pana devine spuma cu zaharul, apoi adaugam pe rand cate o lingura de faina amestecata cu praful de copt si la final adaugam cacao si...Citeste continuarea
Tort cu crema de zahar ars si crantz
Postat de: pana_luminita in TorturiCrema de zahar ars: Am caramelizat cele 15 linguri de zahar intr-o cratita , apoi am turnat caramelul obtinut in forma . Am separat galbenusurile de albusuri ; albusurile le-am batut...Citeste continuarea
Tort Amandina
Postat de: pana_luminita in TorturiBLAT: Separam galbenusurile de albusuri , galbenusurile sunt frecate cu un praf de sare , obtinem o compozitie cremoasa in care adaugam 3 ling de cacao. Separat intr-un bol albusurile sunt...Citeste continuarea
Tocanita din carne de porc cu...
Postat de: Sidy in PorcCeapa, rosia si ardeii se taie marunt si se calesc in putin ulei. Se adauga carnea taiata bucatele mici, usturoiul, pasta de ardei, sare si piper . Peste carne se adauga o cana cu apa , se...Citeste continuarea
Tort cu visine si ciocolata
Postat de: laylalala in TorturiIncinge cuptorul la 180 ˚ C. Intr-un vas bate albusurile spuma cu un praf de sare. Intr-un al vas amesteca faina cu cacaoa si praful de copt. Intr-un bol bate galbenusurile cu...Citeste continuarea
Truffle tripe
Postat de: epurasha2bb in VitaBurta de vita se pune in 1 l apa la fiert impreuna cu o lingurita de sare si cu grauntii de usturoi intregi fara coaja.Se lasa la fiert inca 30 minute.Intre timp se pregateste piureul de...Citeste continuarea
Tocanita de cartofi cu piept de...
Postat de: ela in PuiCum se prepara Tocanita de cartofi cu piept de pui, savoare si gust intr-o reteta simpla Curatam ceapa,ardeiul la fel,ii scoatem si semintele si punem totul in robot si maruntim. Curatam...Citeste continuarea
Tort aperitiv
Postat de: divainbucatarie in Aperitive / GarnituriCu un cutit bine ascutit se indeparteaza calota painii, ramanand astfel un blat pe care l-am taiat in 4 felii aproximativ egale. Se ung pe rand feliile, prima cu branza cremoasa, a doua cu...Citeste continuarea
Tort cu jeleu de mere si crema caramel
Postat de: bitza in TorturiBlaturile(2 foi): Se pot face pe rand.Ouale se bat cu un praf de sare si cu zaharul pana isi dubleaza volumul.Se adauga uleiul si se omogenizeaza.La sfarsit se incorporeaza faina amestecata cu...Citeste continuarea
Tarta brownie
Postat de: RuxyRux in PrajituriPreincalzim cuptorul la 175 grade Intr-un bol amestecam faina, praful de copt si sarea, lasam apoi deoparte. Intr-o cratita medie topim untul si in el ciocolata, luam apoi de pe foc si...Citeste continuarea
Tocăniţă de ciuperci cu pui
Postat de: Retetegg in PuiAm tocat marunt ceapa si ardeiul si le-am calit. Cand au fost gata am adaugat sosul de rosii, boiaua, piperul si un pahar cu apa. Am lasat sa scada putin dupa care am adaugat ciupercile si...Citeste continuarea
Tort cu mousse de mere si caramel
Postat de: bitza in Torturi1. Blat alb: Ouale se bat cu un praf de sare si cu zaharul pana isi dubleaza volumul.Se adauga uleiul si se omogenizeaza. La sfarsit se incorporeaza faina amestecata cu praful de copt.Se...Citeste continuarea
Turtite sarate a la Geo
Postat de: nico15 in Aperitive / GarnituriUntul/margarina, sarea si zaharul la temperatura camerei se vor pune in blender si se vor blendui, va rezulta o pasta(crema). In aceasta crema se vor adauga cele doua oua, unul cate unul si dupa...Citeste continuarea
Tort 13
Postat de: ela in TorturiCREMA1: Freci spuma untul lasat la temperatura camerei in prealabil,cu zaharul pudra si incorporezi in el ciocolata topita in prealabil,turnand cate putin din ea(racita).La sfarsit punem...Citeste continuarea
Tarta cu dovleac
Postat de: Julie in PrajituriBlat: Se face o crema din unt, zahar si sare, se adauga galbenusurile si faina. Cand aluatul s-a uniformizat si seamana cu niste firimituri mai mari, se adauga laptele. Se framanta usor, nu...Citeste continuarea
Tort cu blat de bezea (Pavlova)
Postat de: Criss in TorturiPentru foile de bezea: Avand in vedere ca albusurile mele erau congelate, le-am scos cu cateva ore inainte si le-am lasat sa se decongeleze. Se bat albusurile spuma tare. Treptat se...Citeste continuarea
Tortellini cu ragù la cuptor
Postat de: lilik in TortelliniFacem prima data sosul: tocam marunt morcovul,ceapa si telina si le punem la calit cu putin ulei.cand incep sa se rumeneasca punem carne si o lasam cateva minute la innabusit apoi...Citeste continuarea
Tort Trenulet
Postat de: miha in TorturiBlat: Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare, ca pentru bezea. Se adauga zaharul treptat si se mixeaza pana se obtine o spuma lucioasa. Galbenusurile se mixeaza cu uleiul si esenta...Citeste continuarea
Tortul lui Razvan
Postat de: ela in TorturiPregatim blatul: Separam galbenusurile de albusuri.Frecam galbenusurile cu 90gr zahar si un plic de zahar vanilat.Albusurile le batem spuma cu un praf de sare,apoi incorporam treptat 90gr zahar....Citeste continuarea
Tuica fiarta
Postat de: corina241 in CocktailPregatim un ibric in care punem tuica,zaharul si boabele de piper. Lasam cateva minute pana la punctul de fierbere,apoi servim in cescute. Citeste continuarea
Tortul meu si al mamei
Postat de: rocsi_1612 in TorturiSe ia o tava rotunda de tort detasabila. se inveleste in folie alimentara. intr-o cana punem apa,esenta de vanilie si zaharul pudra cu gust de vanilie si facem siropul. asezam un rand de...Citeste continuarea
Tort trunchi de copac
Postat de: BucatarialuiDodo in TorturiBlat: Albuşurile se bat spumă, apoi se adaugă zahărul şi se bat din nou până la dizolvarea completă a zahărului. Se adaugă gălbenuşurile, nuca măcinată, făina şi romul...Citeste continuarea
Tarta pentru Mos Craciun
Postat de: ANCA in PrajituriSe curata merele de coaja si se scoate cotorul, apoi se stropesc cu putin suc de lamaie. Se aseaza fiecare intr-un vas yenna sau forma de tort, uns cu unt. In fiecare scobitura, punem bucatele de...Citeste continuarea
Tiramisu reţetă originală
Postat de: kitchenflavors in PrajituriTiramisu reţetă originală Separam ouale. Galbenusurile le amestecam cu zaharul si zaharul valinat, le batem cu mixerul pana se deschid la culoare si se topeste zaharul. Adaugam...Citeste continuarea
Tiramisu reţetă adaptata
Postat de: lilik in DulciuriTiramisu reţetă adaptata Prima data facem cafeaua pe care o indulcim si o lungim cu lapte,apoi o lasam sa se raceasca. Pregatim crema: batem galbenusurile cu zaharul pana se devin ca...Citeste continuarea
Turta dulce
Postat de: cec in DulciuriIntr-o cratita se topeste untul se adauga mierea, zaharul si se amesteca usor cu o lingura de lemn cand se topesc bine se dau putin la racit cand nu frige la deget se toarna compozitia peste...Citeste continuarea
Tort Mariposa - diplomat
Postat de: cec in TorturiPt blat - se sparg ouale, intregi si se adauga zaharul: - se mixeaza putin: - se adauga laptele si uleiul... eu le-am pus pe amandoua deodata - si faina cu praful de copt: Se toarna...Citeste continuarea
Tartine de castravete cu branza si...
Postat de: gugugh in Aperitive / GarnituriCastravetele se taie feliute nu f subtiri . Branza se amesteca cu smantana si mararul tocatu, praful de sare si se pune cu linguritza pe feliutzele de castravete . Si gata gustarea! Citeste continuarea
Tocăniţă din coaste de porc afumate
Postat de: ionix in PorcCoastele e porc se tranşează şi se spală în câteva ape. Se opăresc în două trei ape, până iese apa curată. După ce le-am opărit, costele se pun la...Citeste continuarea