A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Tort cu fructe de padure

Postat de: Adinacarla in Torturi

Blat: Separam galbenusele de albuse. Batem bine albusele cu zaharul. Apoi adaugam pe rand cate un galbenus. Faina o adaugam in "ploaie" si amestecam cu olingura de lenm de jos in...Citeste continuarea

Tarta cu prune

Postat de: Lily_Musat in Prajituri

Faina se pune intr-un bol. Se face la mijloc o gaura si se pune untul, care trebuie sa fie foarte moale, zaharul, un ou si sare. Se amesteca cu telul, apoi cu o lingura. Intindeti o foaie cat...Citeste continuarea

Tort "la metru"

Postat de: adasev12 in Torturi

se face blatul astfel: se bat spuma tare albusurile si se adauga zaharul , se bate  foarte  bine, se adauga galbenusurile si se mixeaza bine, apoi se adauga uleiul si 100 ml apa....Citeste continuarea

Tarta cu ciuperci

Postat de: Criss in Aperitive / Garnituri

Pentru aluatul de tarta, se amesteca toate ingredientele si rezulta o bila elastica de aluat, care se pune in frigider pentru o ora. Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei de masline. Se...Citeste continuarea

Tarta cu visine si frisca

Postat de: deyutzky in Dulciuri

Punem intr-un vas ouale, zaharul+cel vanilat, laptele, uleiul si praful de copt....apoi batem cu mixerul. Dupa ce e gata compozitia o turnam intr-o tava tapetata cu hartie de copt dupa care...Citeste continuarea

Tort cu mousse de ciocolata

Postat de: aziz in Torturi

batem albusurile spuma si apoi adaugam zaharul in ploaie continuind sa mixam pina obtinem o bezea. galbenusurile le amestecam cu sarea apa si uleiul,turnam in fir peste bezea si amestecam usor...Citeste continuarea

Tocanita de ciuperci cu mamaliguta

Postat de: elena1988 in Mancaruri de post

Curatam ciupercile si le taiem cum vrem intr-o oala punem ulei si calim ceapa uscata dupa ce s-a calit punem un pahar de apa si apoi ciupercile mai lasam 10 minute si punem condimentele,...Citeste continuarea

Tort bust

Postat de: sufletista in Torturi

Blatul -separam albusurile de galbenusuri. Batem spuma albusurile cu un praf de sare si cateva picaturi de zeama de lamaie,dupa care adaugam zaharul si mixam pana isi dubleaza volumul, apoi se...Citeste continuarea

Tortulet cu capsuni

Postat de: lia in Torturi

Am preparat crema conform instructiunilor de pe plic. Am inmuiat piscoturile in cafea, le-am asezat intr-o tavita, am adaugat crema in care am pus cateva capsuni intregi si am acoperit cu...Citeste continuarea

Tiramisu reţetă cu blat

Postat de: pusikmea in Torturi

Tiramisu reţetă cu blat Pregatim blatul separand albusurile de galbenusuri, batem albusurile spuma cu un praf de sare, adaugam apoi zaharul, galbenusurile, apa, uleiul, faina si praful de...Citeste continuarea

Tocanita de ciuperci cu mamaliguta

Postat de: divainbucatarie in Mancaruri de post

Spalam ciupercile, le curatam, apoi le taiem felii subtiri. Ardeii si ceapa le tocam cat mai marunt. Calim ceapa in ulei pana incepe sa luceasca, moment in care adaugam ciupercile si...Citeste continuarea

Tort cu rodii

Postat de: jolygina in Torturi

Separam albusurile de galbenusuri si le batem spuma,  dupa care adaugam treptat zaharul , apoi galbenusurile frecate cu un praf de sare. Adaugam uleiul treptat si la sfarsit faina care a fost...Citeste continuarea

Tort Milch Schnitte cu afine

Postat de: ExploraCuisine in Torturi

Mai intai facem un pandispan de cacao pentru a obtine 3 felii de tort, eu recomand din 9 oua, 9 linguri zahar, 6 linguri faina, 3 linguri cacao, 1 praf de  copt, pe care il coaceti la foc...Citeste continuarea

Tarta cu piersici

Postat de: mirela0911 in Prajituri

Se bat ouale bine pana isi dubleaza volumul. Se adauga zaharul si zaharul vanilat si se continua mixatul pana se topeste zaharul. Se adauga uleiul, laptele, coaja de lamaie, se mixeaza in...Citeste continuarea

Tort 8 martie

Postat de: cec in Torturi

intr-un castron puneti albusurile de la cele 6 oua si le mixati bine pana se-ntaresc dupa care adaugati zaharul, apa, si galbenusurile frecate cu uleiul, si incepeti sa amestecati cu o lingura,...Citeste continuarea

Tocanita de ciuperci

Postat de: Adinacarla in Mancaruri de post

Se taie ceapa solzisori, ardeiul cubulete. Inr-o tigaie se caleste ceapa si ardeiul in putin ulei. Cand s-au muiat se pun ciupercile taiate "feliute". Cundimentam cu sare si piper si...Citeste continuarea

Tarta cu mere

Postat de: sufletista in Dulciuri

Se amesteca galbenusurile cu zaharul, apa, uleiul si se bat cu mixerul pana isi dubleaza volumul. Se adauga si laptele ,albusurile se bat spuma tare, faina se amesteca cu praful de copt. Peste...Citeste continuarea

Tocanita

Postat de: pusikmea in Pui

Spalam spatele de pui, il taiem in bucati potrivite si-l punem la inabusit in putin ulei si putin apa. Tocam ceapa un pic mai mare, cartfii cubulete, dupa care le punem peste carne, completam...Citeste continuarea

Tort "Padurea Neagra"

Postat de: Criss in Torturi

Galbenusurile se freaca cu zahar, vanilie, apa si ulei pana devin albe si spumoase. Se adauga faina amestecata cu cacao si praf de copt si in final, cu lingura amestecand de sus in jos se adauga...Citeste continuarea

Tort de ziua mea

Postat de: elena1988 in Torturi

Blaturile le-am insiropat. Mousse-ul de cioco: punem la topit pe foc ciocolatele(3) rupte bucatele si cu frisca lichida, cand s-a topit ciocolata amestecam bine compozitia, cand este calduta...Citeste continuarea

Tarta pentru o zi speciala

Postat de: MIUTA in Prajituri

Crema de ciocolata am facut-o cu o seara inainte.Se incalzeste frisca pana aproape de fierbere si se toarna peste ciocolata rasa.Se amesteca bine pana se topeste ciocolata.Se adauga zaharul si...Citeste continuarea

Tort pentru Patricia

Postat de: LUK in Torturi

Se zdrobesc bananele cu o furculita.Se stropesc cu zeama de lamaie pentru a nu se innegri cat timp pregatim blatul.Separam albusurile de galbenusuri.Galbenusurile le mixam impreuna cu bananele si...Citeste continuarea

TORTULET 8 MARTIE

Postat de: pusikmea in Torturi

Pregatim blatul separand albusurile de galbenusuri, batem albusurile spuma cu un praf de sare, adaugam apoi zaharul, galbenusurile, apa, uleiul, faina si praful de copt. Tapetam o forma de copt...Citeste continuarea

Tort alb-rosu pentru 8Martie

Postat de: Julie in Torturi

Blat: Se mixeaza untul cu zaharul pana rezulta o crema spumoasa, se adauga ouale, pe rand, mixand dupa fiecare. La sfarsit se pune esenta si faina amestecata cu praful de copt. Compozitia se...Citeste continuarea

Tort Diplomat (pentru toate...

Postat de: kamy in Torturi

Gelatina se pune intr-un ibric cu zeama de compot, sa lasa sa se hidrateze, apoi de dilueaza  pe baie de aburi. Se separa ouale. Galbenusurile se amesteca cu zaharul, amidonul, vanilia,...Citeste continuarea

Tort aperitiv din clatite

Postat de: panacris in Aperitive / Garnituri

Din faina, oua, sare si apa minerala se prepara un aluat de clatite. In aceasta compozitie se adauga piureul de urzici ( sau spanac). Se lasa la rece cca. 10 minute ca sa se odihneasca aluatul. Se...Citeste continuarea

Tort ,,8 Martie,,

Postat de: madi_marin in Torturi

Blat : Intr-un vas se pun nucile macinate, zaharul, cacaoa, esenta si apa. Se pune amestecul la foc mic si se lasa sa dea cateva clocote ca la mamaliguta. Se da la racit. In amestecul racit...Citeste continuarea

Tarta cu piept de pui

Postat de: ony in Pizza

se prepara relativ usor. Iaurtul se amesteca cu uleiul,bicarbonatul si faina ,se face o coca elastica ce se intinde in tava;peste ea se pune sosul de rosii,apoi felii din piept de pui; se bat 2...Citeste continuarea

Tort cu blaturi din bezele

Postat de: panacris in Torturi

Foile se fac din cate 4 ouă. Se bat albuşurile pe baie de aburi împreună cu zahărul (cantiatea totală se împarte în trei) şi zahărul vanilat până se obţine o...Citeste continuarea

Tocanita de cartofi cu coasta de...

Postat de: carmenvlad in Porc

Se portioneaza coasta si se pune la fiert cu ½ lingurita sare. Se caleste ceapa in ulei, se adauga morcovul ras, ghimbirul ras, ardeiul gras tocat cubulete, frunza de dafin si secretul...Citeste continuarea

Tort Egiptean

Postat de: miremirc in Torturi

Ptr. cele 3 foi : Se imparte compozitia in 3 si se coc 3 foi astfel: 2 albusuri se bat spuma tare cu foarte putina sare, apoi adaugam cele 2 lg de zahar si mixam pana se intareste spuma ;...Citeste continuarea

Tocanita de miel cu cartofi

Postat de: ExploraCuisine in Oaie

  Mai intai spalam carnea foarte bine si o taiem bucati mai mici (punem si oasele pentru ca dau gust). Curatam si tocam ceapa marunt (eu am o obsesie cu ceapa sa fie tocata marunt,...Citeste continuarea

Tort Velvet Roll cu pere (22 ani)

Postat de: Anamaria7 in Torturi

Pregatim o tava dreptunghiulara de 30cm x 40cm cu hartie de copt. Incingem cuptorul la 180C. Rulada Velvet: Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, apoi se mixeaza si cu zaharul....Citeste continuarea

Tarta cu lamaie si bezea

Postat de: postavaru in Dulciuri

Zdrobim biscuitii marunt (eu i-am facut cu robotul) si apoi ii amestecam cu untul moale. Va fi un aluat sfaramicios. Ungem o tava rotunda (26 cm) cu unt si punem biscuitii. II apasam pe fundul...Citeste continuarea

Taitei cu varza acra si cartofi

Postat de: MotanLaOale in Mancaruri de post

Varza se pune in apa rece la desarat de seara pana dimineatza. Se toaca fidelutza si se stoarce bine. Ceapa se curatza si se taie marunt. Se pune ceapa la calit in ulei si dupa 2-3 minute se...Citeste continuarea

Tort de mere cu frisca

Postat de: elena1988 in Dulciuri

Am inceput sa fac niste zahar ars si am uns tava cu zaharul facut, am curatat merele si le-am pus in tava, apoi am dat tava la cuptor pentru 15-20 de minute ca sa se inmoaie. Am facut aluatul...Citeste continuarea

Tarta cu crema de portocale si bezea

Postat de: lili2010 in Prajituri

Foaia de aluat fraged se pune in forma ,se inteapa,se acopera cu hartie de copt si fasole si se coace 20 minute in cuptorul incins dinainte la 160 grade. Crema: Intr-o cratita se pun...Citeste continuarea

Tort cu ciocolata "MARCELA"

Postat de: carla27carla in Torturi

Se face un sirop din apa,zahar si esenta de fistic.Crema de prajituri se face conform instructiunilor de pe plic .Frisca se bate.Pe un platou se pune prima parte din blat ,se insiropeaza si se...Citeste continuarea

Tort RALUCA

Postat de: carla27carla in Torturi

Se face un sirop din apa,zahar si esenta de migdale. Crema se face conform instructiunilor de pe pachet. Frisca se bate bine. Pe un platou se aseaza o parte din blat ,se insiropeaza si se...Citeste continuarea

Terina cu branza si legume -in...

Postat de: puideom150 in Aperitive / Garnituri

Am inceput treaba punand la fiert o oala cu apa si sare. Intre timp am curatat bine morcovii. Pe cei doi mai pricajiti i-am taiat pe lungime si i-am pus la fiert, ca sa se inmoaie putin. Am taiat...Citeste continuarea

Tarta cu ton

Postat de: mimmi in Peste

Ungem foietajul cu mustar si il dam 15 minute la cupotor. Intre timp pregatim umplutura pentru tarta: Taiem prazul felii,ardeiul cubulete,masline in doua iar tonul il lasam la scurs. Batem 2...Citeste continuarea

Tort cu o singura crema

Postat de: sufletista in Torturi

Galbenusurile se amesteca cu zaharul, apa, uleiul si se bat cu mixerul pana isi dubleaza volumul. Albusurile se bat spuma tare. Faina se amesteca cu cacaoa si praful de copt. Peste compozitia de...Citeste continuarea

Tort cu ciocolata si frisca

Postat de: maria_claudia in Torturi

Blatul: Albusurile se bat spuma cu zaharul, apoi se adauga galbenusurile, uleiul, faina, cacao, amestecand usor de jos in sus si nucile. Compozitia se toarna intr-o tava unsa cu ulei si tapetata...Citeste continuarea

Tocanita de ciuperci

Postat de: LUK in Mancaruri de legume

Ciupercile se curata de coaja.se scot coditele si se curata si ele.Ciupercile curatate le taiem in jumatate apoi fiecare jumatate o taiem fasii pe latime.Coditele se taie rondele.Curatam ceapa si...Citeste continuarea

Tiramisu reţetă in varianta mea

Postat de: Dya in Prajituri

Tiramisu reţetă in varianta mea Incepem prin separarea albusurilor de galbenusuri; albusurile le batem spuma tare, in timp ce galbenusurile le mixam impreuna cu 100 g de zahar pana devin...Citeste continuarea

Tartine de paine cu anchoas

Postat de: Tcc in Aperitive / Garnituri

Sunt foarte simplu de preparat !  Am pus pestele in mixer cu putin ulei si am facut un fel de pateu, rosia am oparit-o si i-am indepartat pielea dupa care am mixat-o pana s-a facut ca o...Citeste continuarea

Tort cu crema de ciocolata si...

Postat de: flori_s in Torturi

Blat: Am separat albusurile de galbenusuri .. albusurile le-am batut cu zahar , galbenusurile le-am frecat cu ulei apoi le-am incorporat in albusurile batute . Dupa am adaugat treptat faina ,...Citeste continuarea

Tort pentru mama

Postat de: laylalala in Torturi

Incinge cuptorul la 180 ˚ C. Unge cu grasiem si tapeteaza cu faina o forma de copt dorita. Pentru blat, bate ouale cu zaharul pana isi dubleaza volumul. Incorporeaza untul topit urmat de...Citeste continuarea

Tort pufos si crocant

Postat de: laylalala in Torturi

Incinge cuptorul la 180 ˚ C. Unge cu grasime si tapeteaza cu faina o forma de copt dorita. Pentru blat topeste la bain-marie untul cu ciocolata apoi incorporeaza smantana. Bate...Citeste continuarea

Tort de post

Postat de: Simona1979 in Torturi

Cantitatile sunt pentru 2 foi; va recomand sa le coaceti in doua tavi, desi eu (fiindca nu am timp la discretie ;)) am vrut sa scurtez procesul si am copt totul ca un singur blat, pe care apoi...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]