A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Tagliatelle cu ciuperci

Postat de: Maria68 in Paste

Se curata ceapa, se spala si se taie marunt. Se caleste in 1-2 linguri ulei de masline pana se inmoaie si se adauga ciupercile spalate si tocate cubulete(sau felii subtiri). Se sareaza ,se...Citeste continuarea

Tortellini cu broccoli

Postat de: panacris in Tortellini

Se fierb tortellini conform instructiunilor de pe ambalaj. Brocoli se desface buchetele si se pun la fiert cca. 10 minute. Se strecoara si se stoarce zeama de lamaie peste broccoli, sa-si...Citeste continuarea

Tarta cu gem de visine - de post

Postat de: mirela0911 in Prajituri

Margarina se topeste in apa calduta, se adauga zaharul, faina amestecata cu praful de copt si sarea. Se amesteca pana se omogenizeaza dupa care se framanta cu mana pana obtinem un aluat omogen si...Citeste continuarea

Tort "AIS"

Postat de: iri_love in Torturi

Pentru blat: separam ouale si albusurile le batem spuma cu un praf de sare. Apoi galbenusurile le frecam cu cana de zahar pana se formeaza spuma si apoi adaugam apa rece si amestecam cu mixerul...Citeste continuarea

Tort Sacher (imbunatatit)

Postat de: angyb in Torturi

Blatul: Topiti ciocolata pe baine-marie, dupa care adaugati untul topit. Lasati sa se raceasca un pic dupa care adaugati galbenusurile amestecand mereu. Separat bateti albusurile spuma impreuna...Citeste continuarea

Tartine cu cremă de somon afumat

Postat de: elucubratiiculinare in Somon

Tăiem mărunt 3 fire de ceapă verde și le călim în uleiul de măsline. Se reduce focul și adăugăm somonul afumat rupt bucățele. Amestecăm bine, apoi adăugăm sosul de hrean și...Citeste continuarea

Tort cu mure si iaurt

Postat de: Oana in Torturi

Murele se lasa la dezghetat intr-o strecuratoare. Se pastreaza sucul scurs. Se mixeaza apoi bine cu blenderul si se trec si prin sita, alegandu-se toti samburii. Piureul obtinut se pune pe foc mic...Citeste continuarea

Tort de mere (de post)

Postat de: rocsi_1612 in Torturi

Merele le spalam si le decojim. Cu un cutit mic sau cu o ustensila speciala ,scoatem cotorul. Intr-o cratita punem 5 linguri de zahar la caramelizat. Intindem caramelul bine si pe peretii...Citeste continuarea

Tagliatelle cu ton si masline

Postat de: deliciousflavours in Paste

Fierbem pastele urmand instructiunile de pe ambalaj.  In timpul aceasta tocam ceapa marunt, feliem maslinele si le calim in putin ulei de masline circa 4-5 minute. Scurgem tonul foarte bine...Citeste continuarea

Tarta cu cartofi si bacon

Postat de: piko in Aperitive / Garnituri

Aluatul: Intr.un bol se pune faina cu zaharul, sarea si untul. Se amesteca pana se incorporeaza untul, apoi se adauga oul si cele 2 linguri de lapte. Se framanta bine apoi se formeaza o...Citeste continuarea

Tarta rapida cu capsuni

Postat de: alba_zori in Prajituri

Rapid si numai bun dupa o masa. Deci dam prin sita faina si o asezam pe un lemn si facem cu mana o fantana in mijloc. Punem si un pic de sare, apoi punem in mijloc zaharul pudra si el dat prin...Citeste continuarea

Tort cu fructe de pădure

Postat de: elucubratiiculinare in Torturi

Se amestecă untul cu ouăle, adăugăm zahărul treptat și amestecăm bine cu un mixer. Cernem făina cu sarea și praful de copt într-un castron, apoi se adaugă treptat și amestecăm...Citeste continuarea

Tortul Anei

Postat de: mamaieelena in Torturi

Intr-o cratita mai mica se pun galbenusurile, zaharul si se amesteca bine sa se omogenizeze se vor pune si cele doua plicuri cu zahar vanilat, apoi se adauga laptele si se pune pe foc mic. Cand...Citeste continuarea

Tort Amandina sau nu ?

Postat de: adela1981 in Torturi

Separam albusurile de galbenusuri, mixam albusurile cu zaharul spuma, apoi adaugam galbenusurile si uleiul, mixam foarte bine. Apoi adaugam cacao si incorpoam pe rand faina. Compozitia obtinuta,...Citeste continuarea

Tocatura cu grau bulgur

Postat de: mikidaniro in Aperitive / Garnituri

Supa sau apa o punem la incalzit pana incepe sa clocoteasca.Intr-un vas punem bulgurul si patrunjelul spalat si tocat,le amestecam putin,apoi turnam apa clocotita peste ele si lasam pana bulgurul...Citeste continuarea

Tort din biscuiti

Postat de: ionela2682 in Dulciuri

-biscuitii se baga la robot pentru cateva secunde ,adaugam nuca de cocos si amestecam putin -se freaca untul cu zaharul pudra apoi se adauga ,cacaoa cernuta,ciocolata topita la baie de aburi si...Citeste continuarea

Tocanita din pulpa de porc cu...

Postat de: naomy in Porc

Pentru inceput am pus untul la topit si am taiat cubulete potrivite bucata de pulpa, separat am curatat de coaja zucchini si i-am taiat cubulete. Dupa cum vedeti in imagine am pus bucatiile...Citeste continuarea

Tocanita cu carne de porc

Postat de: Alinutza80 in Porc

Cartofii se curata, se spala, se taie cubulete si se pun la fiert cu un putina sare. Carnea se taie cubulete, se condimenteaza si se prajeste in 2-3 linguri de ulei, apoi se scoate intr-o cratita....Citeste continuarea

Tort Hamburger

Postat de: gamilici in Torturi

Blat paine Se face un blat din ingrediente.Se imparte in 2. O parte se coace intr-o forma rotunda,iar a doua intr-o forma cu bolta (eu am folosit capacul de la o tigaie)....Citeste continuarea

Tocanita de vita cu painici

Postat de: mikidaniro in Vita

Carnea o spalam,o stergem cu un prosop de hartie si o taiem cubulete de cca 2 cm .Intr-un vas,pe care ulterior il putem pune in cuptor(eu am facut tocanita in tigaie,apoi am rasturnat-o in alt...Citeste continuarea

Tort Sacher

Postat de: Maria68 in Torturi

Incalzim cuptorul( la foc potrivit).Topim ciocolata la bain-marie. Separam ouale.Cu mixerul se bate spuma, untul, cu zaharul pudra si vanilia. Se adauga ciocolata calda, amestecata cu...Citeste continuarea

Tulumba tatlisi

Postat de: ionela2682 in Dulciuri

Se incepe cu prepararea siropului prin fierberea apei si zaharului pana capata consistenta si aspectul mierii de albine -pe la 1/2 fierberii se adauga zeama de lamaie -se lasa la racit...Citeste continuarea

Tort bicolor cu frisca si capsuni

Postat de: angyb in Torturi

Bateti spuma albusurile dupa care adaugati zaharul pana cand devin ca si la bezea. Adaugati faina impreuna cu drojdia amestecand de sus in jos ca sa nu se lase albusurile.Impartiti compozitia...Citeste continuarea

Tiramisu reţetă cu frisca

Postat de: bursulica in Prajituri

Tiramisu reţetă cu frisca In primul rand pregatim o cafea tare la filtru, aproximativ 3 cafele, apoi il lasam sa se raceasca. Pregaatim crema: batem crema mascarpone si separat frisca...Citeste continuarea

Tartine cu avocado si branza

Postat de: Maria68 in Vegan / Raw vegan

Se taie jumatati  fructele de avocado, se indeparteaza samburii si se desprind pulpa. Se adauga suc de lamaie si se zdrobeste cu furculita; se inglobeaza feta zdrobita, uleiul(eu am folosit...Citeste continuarea

Tochitura

Postat de: Sim0naWorld in Porc

Am pus la prajit sunca, carnatii si bucatile de carne taiate bucati nu foarte mici. Separat, am facut o mamaliga din apa, sare, ulei si malai.. o mamaliguta mai tare asa. Am rasturnat mamaliga...Citeste continuarea

Tocanita taraneasca

Postat de: VERONICA2607 in Mancaruri de post

Toate legumele se curata si se spala. Le taiem astfel: ceapa solzisori, cartofii cuburi, ardeiul fasiute, morcovul si pastarnacul rondele, telina betisoare, iar cupercutele in 4. Daca mazarea si...Citeste continuarea

Tort fantezie cu kiwi

Postat de: bursulica in Torturi

Avem nevoie de o forma de tort cu margine detasabila. Blatul: zdrobim biscuitii si le amestecam cu untul topit. Asezam compozitia in tava. Crema alba de branza: amestecam branza de vaci...Citeste continuarea

Tort Fanta

Postat de: bursulica in Torturi

Blatul: batem albusul spuma, adaugam galbenusul frecat cu zaharul, adaugam faina, cacao, uleiul, praful de copt (stins cu zeama de lamaie) si cele 5 linguri de apa. Se coace intr-o tava tapetata...Citeste continuarea

Tort Dobos

Postat de: adela1981 in Torturi

In primul rand scoatem untul sa stea la temperatura camerei, si decupam  cate sase foi rotunde,de hartie de copt ( 6 bucati cu diametrul 24 si 6 cu diametrul 18). Apoi, incepem cu foile de...Citeste continuarea

Tort Somloi

Postat de: Elena_Daria in Torturi

*Blat de vanilie: Separam albusurile de galbenusuri. Batem albusurile spuma cu un praf de sare, apoi  adaugam zaharul (lingura cu lingura) si batem in continuare pana obtinem o...Citeste continuarea

Tort cu kiwi si mango

Postat de: Anamaria7 in Torturi

Crema de ciocolata alba: Punem frisca pe baie de aburi, iar cand aproape fierbe o luam jos si adaugam 300 gr ciocolata maruntita. Amestecam si cand s-a topit punem gelatina hidratata in...Citeste continuarea

Tort „Păcatul dulce”

Postat de: diaconta in Torturi

Pacatul asta se infaptuieste cam asa: Pentru foile de bezea ,impartim cantitatile in doua.Din fiecare jumatate vom coace cate doua foi. Batem albusurile cu un praf de sare si rom pana...Citeste continuarea

Tarta cu lamaie

Postat de: alinutza1983 in Prajituri

1. Amestecam faina cu untul rece, galbenusul de ou, si praf de sare , pana obtinem un aluat omogen. Se infoliaza in film alimentar si se de la frigider, cam o ora. 2. Aluatul scos de la rece se...Citeste continuarea

Trufe din piure de castane

Postat de: rodicamaria in Prajituri

Se amesteca piureul de castane cu biscuitii macinati,esenta de rom si apa pana cand se obtine un "aluat "usor de modelat.Facem bilute de marimea dorita si le dam prin pudra de cacao. Citeste continuarea

Tarta cu mere

Postat de: deyutzky in Prajituri

Curatam merele si le scoatem cotoarele. Asezam merele intr-o tava rotunda iar peste ele din loc in loc punem untul iar apoi presaram cele 3 linguri de zahar si dam la cuptor pentru cateva...Citeste continuarea

Tocanita de ceapa

Postat de: mimmi in Mancaruri de post

Taiem ceapa julien si o calim in 2 linguri de ulei. Taiem ardeiul cubulete, razalim morcovul pe razatoarea mica iar usturoiul il taiem feliute si le adaugam peste ceapa,lasandu-le la calit...Citeste continuarea

Tarta in straturi

Postat de: sufletista in Mancaruri de post

Amestecam apa cu margarina, praful de sare, praful de copt si adaugam faina cat sa iasa un aluat nelipicios, acoperim si dam deoparte 15 minute. Cartofii  ii fierbem si ii amestecam cu...Citeste continuarea

Tarta cu branza si portocale

Postat de: ianculubita in Dulciuri

Stafidele le pui sa se inmoaie in coniac(eu am pus mai mult de 3linguri,pentru ca nu se cuprindeau doar cu 3linguri) Galbenusurile frecate cu un praf de sare,zahar,vanilie,zeama de...Citeste continuarea

Trufe cu biscuiti si ciocolata

Postat de: gatiticuspor in Prajituri

Puneti biscuiti intr-o punga de plastic si sfaramatii cu un facalet, apoi punetii intr-un castron mai mare. Topiti ciocolata. Amestecati ciocolata cu zaharul pudra, margarina si biscuitii....Citeste continuarea

Trandafiri dulci

Postat de: panacris in Dulciuri

Se pregatesc cele 2 feluri de budinci conform instructiunilor de pe ambalaj. Formele de silicon (de la revista Clik pentru femei!) se umezesc cu putina apa rece. Se umplu formele cu budinca...Citeste continuarea

Tort de ciocolata si nuca de cocos

Postat de: Maria68 in Torturi

Separam galbenusurile de albusuri. Mixam galbenusurile cu zaharul pudra pana ce isi dubleaza volumul, apoi adaugam uleiul. Topim ciocolata cu smantana si adaugam la galbenusuri, amestecam dupa...Citeste continuarea

Tocanita de pui ca la Medias

Postat de: DanMonica in Pui

Ceapa o tocam marunt si o prajim pana capata o culoare aurie, moment in care punem o lingurita rasa de boia si o mai lasam sa se prajeasca aproximativ 1 minut. Adaugam aripioarele,  turnam...Citeste continuarea

Tort de mere cu crema de zahar ars

Postat de: DanMonica in Torturi

6 linguri de zahar le punem intr-un vas pe foc sa se caramelizeze. Cand s-a topit, luam vasul de pe foc, si intindem zaharul pe peretii vasului si il lasam cateva minute pana incepe sa trosneasca....Citeste continuarea

Tort de morcovi cu crema de urda...

Postat de: bubulina44 in Torturi

Pentru ca totul sa se desfasoare rapid, trebuie sa pregatiti de la inceput toate ingredientele, sa le aveti la indemana. Se bat ouale cu zaharul brun rapid, cateva minute (se pot bate si cu...Citeste continuarea

Tochitura moldoveneasca

Postat de: Criss in Porc

Cum preparam tochitura moldoveneasca: Mai intai punem carnea taiata cuburi la prajit in ulei. Dupa ce isi schimba culoarea si e aproape gata, adaugam rondelele de carnati si la prajim si pe...Citeste continuarea

Tort Printesa

Postat de: bylaura in Torturi

Crema de visine Se scot samburii visinelor si se lasa la scurs. Visinele se fac piure cu blenderul si se amesteca in continuare cu zaharul pudra pana acesta se topeste. Intre timp se pune...Citeste continuarea

Tartine cu somon fume și cremă de...

Postat de: ionix in Aperitive / Garnituri

Începem prin a prăji bagheta, după ce o tăiem feliuțe. eu am băgat-o la tigaia actifry cu puțin ulei  măsline. După ce rondele de baghetă s-au răcit, vom unge cu cremă de...Citeste continuarea

Tortellini cu piept de pui in sos...

Postat de: Dya in Tortellini

Pieptul de pui il taiem in cuburi mici si il punem la prajit in uleiul de masline pentru 10 minute, suficient cat sa se rumeneasca usor. Acum adaugam ceapa, usturoiul si ardeiul tocate marunt, si,...Citeste continuarea

Tort cu crema de ciocolata si visine

Postat de: mikidaniro in Torturi

Blat: Intr-un vas se cerne faina si cacaua,apoi se bat albusurile cu jumatate din zahar si un praf de sare pana se intaresc.Separat se mixeaza galbenusurile cu zaharul ramas,zaharul...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]