A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Ciorba de burta

Postat de: trifadalia in Ciorbe

Intr-o oala se pune carnea de vitel la fiert impreuna cu morcovii taiati cubulete, cu foile de dafin, cu boabele de piper si cu sarea. Se culege spuma pe masura ce incepe sa fiarba. Se lasa la...Citeste continuarea

Cotlet cu prosciutto si mozzarella...

Postat de: amalia01 in Slow Cooker

Cotletul il speli sub jet de apă rece, îl stergi și îl tai felii groase de cca 1 cm, avand grijă să nu le desprinzi complet.   Condimentezi carnea și o așezi în...Citeste continuarea

Carne de vita la slow cooker...

Postat de: Satisfyyourcravings in Slow Cooker

Carnea se taie cuburi nu foarte mici si se amesteca, in vasul slow cooker-ului cu Metaxa, uleiul, otetul, oregano, paprika, sare si piper si se lasa la marinat 10 minute.  Intre timp, se...Citeste continuarea

Ciorba de salata verde cu zdrente...

Postat de: Valclaudia in Ciorbe

Curatam salata, o spalam in mai multe ape, apoi o taiem fasii uniforme. Slanina se taie felii, apoi se cresteaza si se pune in oala cu 1 lingura de ulei impreuna cu ardeiul kapia taiat...Citeste continuarea

Ciorba de fasole boabe

Postat de: RODIMUR in Ciorbe

Se scoate fasolea boabe din congelator și când se dezgheață, se clătește și se pune la fiert în 3 litri de apă rece. După câteva clocote, se strecoară, se aruncă apa...Citeste continuarea

Ciuperci umplute cu ton

Postat de: caroline in Mancaruri de legume

Ceapa curatata, o tocam cat mai marunt.  Ciupercile se curata de pielita si se indeparteaza piciorusele. Tonul il scurgem bine de uleiul din conserva. Porumbul il scurgem bine de apa...Citeste continuarea

Ciocolata calda

Postat de: caroline in Bauturi

Punem intr-o craticioara cacaua, amidonul, zaharul si laptele. Amestecam in continuu pana ce zaharul s-a topit.  Ciocolata o maruntim cat mai marunt cu ajutorul unui cutit bine ascutit sau...Citeste continuarea

Cartofi cu porumb dulce

Postat de: caroline in Mancaruri de legume

Punem o tigaie cu ulei la incins la foc potrivit spre iute. Cand uleiul este bine incins, punem cartofii la prajit, presarand putina sare. Cand sunt gata, ii scoatem pe un servet de hartie pentru...Citeste continuarea

Ciorba de perisoare

Postat de: eumimi in Supe/Ciorbe

Tocam ceapa julienne, morcovul il dam pe razataoare mare, iar ardeiul il tocam cubulete. Le calim impreuna doar pana se patrund putin, 7-8 minute, dupa care adaugam 1-2 cani de apa si lasam la...Citeste continuarea

Crema de banane cu cacao

Postat de: cristina1985 in Vegan / Raw vegan

Se pun intr-un  blender toate ingredientele (bananele taiate rodele) si se pune crema in cupe. Se poate servi imediat sau rece, de la frigider. Citeste continuarea

Curry de carne de vita - Banglades

Postat de: ctlina in Vita

Puneti la marinat carnea timp de o ora cu ceapa, ghimbirul, usturoiul, pudra de ardei iute, pudra de cumin si de turmeric. Dupa acest timp incalziti uleiul intr-o cratita cu fundul gros....Citeste continuarea

Coaste de miel usturoiate

Postat de: katty in Oaie

Asezam coastele taiate in bucati potrivite intr-o tava. Asezonam cu sare, piper, cimbru, cateii de usturoi sfaramati. Punem foile de dafin, turnam vinul, acoperim tava cu folie de aluminiu si o...Citeste continuarea

Ciorba usoara si consistenta de...

Postat de: RODIMUR in Ciorbe

Preparare Ciorba usoara si consistenta de legume si piept de pui Pieptul de pui se scoate de pe os, se curăță de piele și de pielițe, se spală și se lasă la scurs. Osul de la piept cu...Citeste continuarea

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Postat de: katty in Ciorbe

Curatam cartofii de coaja, ii spalam si ii taiem cubulete potrivite pe care le pastram intr-un vas cu apa rece. Curatam ceapa si o taiem marunt, ardeiul gras il taiem cubulete, iar carnatul...Citeste continuarea

Cele mai bune 3 smoothie-uri

Postat de: Meea in Love Smoothies

1. Smoothie cu căpșuni Ingrediente: căpșuni iaurt cu piersici suc de portocale 2 lingurițe fulgi de ovăz *gramajele diferă în funcție de câtă cantitate ai nevoie  ...Citeste continuarea

Campagnola

Postat de: caroline in Tortellini

Punem o oala cu apa la fiert.  Intre timp, curatam ceapa si o tocam marunt. Usturoiul il curatam de coaja. Ciupercile le curatam si le taiem felii. Pancetta o taiem fasii. Intr-o...Citeste continuarea

Chifle cu mac

Postat de: RODIMUR in Piine

Făina cernută și amestecată cu sarea fină se pune într-un vas pentru frământat, iar în mijlocul ei se face o adâncitură în care se pun: drojdia...Citeste continuarea

Carnati cu rosii si ardei

Postat de: Satisfyyourcravings in Vita

Carnatii se taie felii. Ceapa se taie julienne, ardeii fasii nu foarte subtiri, usturoiul felii si rosiile cuburi. Uleiul se incalzeste intr-o tigaie (din fonta) si se prajesc feliile de...Citeste continuarea

Carne de vita in stil thailandez cu...

Postat de: Satisfyyourcravings in Vita

Se aduc laptele de cocos si apa la punctul de fierbere intr-o craticioara, apoi se adauga orezul, lemongrass si uleiul de susan. Se amesteca, se acopera cu un capac si se fierbe conform...Citeste continuarea

Chiftele in foi de ceapa invelite...

Postat de: sufletista in Mancaruri cu carne

Intr-un bol adaugam carnea, usturoiul pisat, ouale batute, cartofi dati prin razatoarea mica si storsi bine, morcovul dat prin razatoare, patrunjel si condimente dupa gust. Amestecam bine pana...Citeste continuarea

Carnati cu garnitura de cartofi si...

Postat de: Satisfyyourcravings in Porc

Carnati se prajesc intr-o tigaie fara ulei 8-10 minute pana sunt gatiti complet.  Intre timp, cartofii se curata de coaja si se taie cuburi, iar varza juliene. Baconul se taie cuburi si...Citeste continuarea

Crap crocant-picant cu garam marsala

Postat de: mihaelar63 in Crap / Caras

Crapul bine spalat se sareaza si se pune 1 ora la marinat cu iaurt, la rece. Dupa doua ore se unge cu amestecul de garam marsala, ghimbir, chilli pudra, granule de usturoi....Citeste continuarea

Copanele de pui in stil corean

Postat de: Satisfyyourcravings in Pui

Se preincalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius. Ghimbirul si usturoiul se dau pe razatoarea mica.  Se incalzeste putin ulei de masline intr-o tigaie si se adauga jumatate din cantitatea...Citeste continuarea

Copanele de pui lipicioase cu sos...

Postat de: Satisfyyourcravings in Pui

Se preincalzeste cuptorul la 220 de grade Celsius.  Copanele de pui se amesteca cu 2/3 din sosul BBQ, mierea, sare, piper si 1/2 din cimbru. Se aseaza pe o tava tapetata cu hartie de copt...Citeste continuarea

Ciorba de cartofi cu os afumat

Postat de: mihaelar63 in Supe/Ciorbe

Osul se opareste cu apa clocotita si se da un clocot. Eu fac aceasta operatiune pentru a nu avea gust prea puternic de afumatura. Legumele se curata si se spala. Morcovii se...Citeste continuarea

Chifle cu usturoi si verdeturi

Postat de: panacris in Piine

În recipientul masinii de pâine se pun: laptele, făina cernută, sarea, zahărul, oul, untul și drojdia (Atentie! Păstrați această ordine daca vreți să crească aluatul!!!)...Citeste continuarea

Cartofi aromatizati, la cuptor

Postat de: vasimur in Mancaruri de post

Cartofii se spală bine si se curăță de coajă. Puteți să-i lăsați și cu coajă, dacă țineți neapărat. Se taie cuburi nu prea mari, sau felii groase de cca 0,5 cm, în funcție de...Citeste continuarea

Ciorba falsa de burta

Postat de: RODIMUR in Ciorbe

Ceapa se curăță, se spală și se taie mărunt. Kaiserul/costița afumată se taie fâșii late de 3 cm și groase de aproximativ 2-3 mm. Se călește ceapa și kaiserul în...Citeste continuarea

Chiftele mexicane

Postat de: mihaelar63 in Porc

Compozitia de carne se amesteca cu cea de legume. Din amestecul de legume mexicane am scos bucatile mari de porumb tanar. Oul se sparge separat pentru a-i testa prospetimea....Citeste continuarea

Coaste de vitel cu sos

Postat de: Constelatialeu in Vita

Am scos de seara sa se dezghete coastele. A doua zi le-am taiat si le-am presarat cu sare si piper si uns cu ulei de masline si le-am pus in tigaie cate 3 min pe fiecare parte. Separat taiem...Citeste continuarea

Chiftele de legume cu urzici

Postat de: Ksenya in Mancaruri de legume

  Sotam ceapa in ulei cu o lingura apa, cand ceapa a devenit sticloasa si apa aproape s-a evaporat, adaugam urzicile, un praf de sare, acoperim oala cu capac, micsoram flacara pana la...Citeste continuarea

Colac impletit in 6

Postat de: RODIMUR in Piine

Făina cernută (amestecată cu sarea) se pune într-un vas pentru frământat și se face o adâncitură în mijlocul ei, în care se pun: drojdia fărâmițată,...Citeste continuarea

Ciorba de miel cu tarhon

Postat de: katty in Ciorbe

Carnea taiata in bucati potrivite o punem intr-o oala, acoperita cu apa rece. Fierbem 15 minute, spumand de cate ori este nevoie pentru a obtine o zeama limpede. Adaugam ceapa tocata fin si...Citeste continuarea

Cod a la Parmegiana

Postat de: Satisfyyourcravings in Peste

Se preincalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius.  Se toaca ceapa si usturoiul, rosiile se taie cuburi, iar cele uscate la soare se toaca foarte fin. Mozzarella se taie felii sau se da pe...Citeste continuarea

Cheesecake cu visine si ciocolata

Postat de: Moni_alex in Prajituri

Incepem cu pregatirea blatului, macinam biscuitii. Topim untul, apoi il amestecam cu biscuitii. Intr-o tava cu dimensiunile 20/25 cm punem hartie de copt, rasturnam biscuitii si ii presam usor cu...Citeste continuarea

Ciorba de miel cu spanac si salatica

Postat de: mihaelar63 in Supe/Ciorbe

Capul si si oasele de miel se curata bine si se spala. Puneti carnea sa dea un clocot (sa se opareasca) intr-o oala cu apa, otet si putina sare. Dupa ce s-a oparit apa se...Citeste continuarea

Costita de miel

Postat de: mihaelar63 in Oaie

Costita de miel se spala si se curata foarte bine de posibile impuritati. Portionati costita in bucati potrivit de mari. Sarati, piperati si condimentati bucatile de carne....Citeste continuarea

Ciorba de miel cu tarhon

Postat de: dantes in Ciorbe

Se spala bine carnea cu apa si otet si se pune la fiert in apa cu sare si ceapa taiata marunt. Cand carnea este pe trei sferturi fiarta se scoate se curata de pe oase se taie in bucati si se pune...Citeste continuarea

Coaste de miel la cuptor

Postat de: MotanLaOale in Oaie

Coastele de miel se curata, se spala bine si se lasa la scurs. Intr-o tava se pun uleiul si coastele si se ung bine cu ulei. Se presara vegeta, boia, piper pe ambele parti. Se pune un...Citeste continuarea

Ciorba de perisoare cu praz,...

Postat de: mihaelar63 in Supe/Ciorbe

Curatati si spalati legumele. Tocati marunt prazul. Taiati radacinoasele cuburi. Sotati usor legumele in ulei pana prazul incepe sa se inmoaie. Sarati. Adaugati 3 l apa...Citeste continuarea

Cartofi dulci si varza de Bruxelles...

Postat de: Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume

Se preincalzeste cuptorul la 220 de grade Celsius.  Cartofii se taie in 4-6 bucati si varza in jumatati. Se aseaza pe o tava (tapetata cu hartie de copt). Se adauga frunzele de rozmarin,...Citeste continuarea

Chiftelute de porc, cu cartofi si...

Postat de: RODIMUR in Porc

Cartofii se curăță de coji, se spală și se taie rondele de aproximativ 6 mm grosime, după care se pun (trei straturi) într-o tavă de Jena, unsă cu ulei. Ceapa roșie se curăță,...Citeste continuarea

Ciorba de burta

Postat de: vasimur in Ciorbe

Cum p regăti m  ciorbă de burtă : Este de preferat burtă de vițel gata curățată, dar nu prefiartă, deoarece nu mai beneficiați de savoarea și gustul adevărat al...Citeste continuarea

Ciuperci umplute

Postat de: katty in Mancaruri de legume

Spalam pulpa de curcan si ficatul, le taiem in bucati potrivite si le fierbem cateva minute in apa clocotita cu putina sare. Le lasam sa se raceasca si le dam prin masina de tocat carne....Citeste continuarea

Ciorba de miel la ceaun

Postat de: eumimi in Ciorbe

Punem carnea de miel la fiert, impreuna cu maruntaiele si o dam intr-un clocot. Ceapa si morcovii le tocam cubulete si le punem la fiert in apa cu sare. Adaugam si carnea de miel...Citeste continuarea

Cartofi cu peste la cuptor

Postat de: sufletista in Peste

Pestele se condimenteaza cu sare, piper dupa gust, se prajesc pe ambele parti putin (sa fie pe jumatate prajit). In tigaia in care am prajit pestele, adaugam ceapa taiata fideluta si o calim 2...Citeste continuarea

Capunati cu ciuperci - de post

Postat de: mihaelar63 in Mancaruri de post

Spalati si curatati ceapa, rosiile si patrunjelul. Spalati, curatati si tocati ciupercile. Puneti la fiert apa cu sare pentru paste si le fierbeti respectand indicatiile de pe...Citeste continuarea

Ciorba cu varza de Bruxelles - de post

Postat de: mihaelar63 in Supe/Ciorbe

Legumele se curata si se spala. Ceapa se toaca marunt. Morcovul si ardeiul se taie cuburi. Cartofii se taie bucati mai mari. Caliti usor 1-2 minute ceapa pana devine...Citeste continuarea

Colac impletit in 5. Un an de...

Postat de: RODIMUR in Piine

Se pune făina albă cernută într-un vas pentru frământat, iar în mijlocul ei, într-o adâncitură se pune drojdia sfărâmată, sarea, zahărul și ouăle. Se...Citeste continuarea

Cozonac cu nuca si rahat

Postat de: Bucataras in

Se amesteca lapte cald cu iaurtul la temperatura camerei, se adauga 2 linguri de zahar si 2 linguri de faina si un plic de drojdie dr. oetker. Se amesteca bine si se lasa la dospit 15 minute...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

Brownie cu Oreo - Desertul ciocolatos și savuros

pe 19.09 la 15:30

Pilaf cu ciuperci - Simplu, rapid și gustos

pe 19.09 la 11:01

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]