A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Biscuiti cu nesquik

Postat de: rocsi_1612 in Dulciuri

Intr-un bol punem untura, oul, zaharul si cel pudra cu pastai de vanilie. Mixam usor pana obtinem o crema, adaugam nuca macinata, coaja rasa de portocala si praful de copt. Cernem faina,...Citeste continuarea

Briose cu dulceata de cirese si...

Postat de: petruta_ionela84 in Prajituri

Mixeaza ouale cu zaharul sare si vanilia  pana se albesc, adauga iaurtul si omogenizeaza apoi uleiul in fir subtire Topeste ciocolata si adaug-o compozitiei pune apoi faina  impreuna...Citeste continuarea

Brioşe cu esenţă de migdale şi...

Postat de: botcrina in Dulciuri

Separăm gălbenuşurile de albuşuri. Topim untul şi îl punem la răcit. Într-un bol amestecăm gălbenuşurile împreună cu zahărul şi frecăm până devine...Citeste continuarea

Briose capacite

Postat de: andaoana in Prajituri

Pregatim formele de briose (ies cam 12 bucati din aceste cantitati ) si pornim cuptorul la 180 grade  Faina o cernem impreuna cu praful de copt si cacao .  Ouale le mixam pana...Citeste continuarea

Briosele zambarete

Postat de: buteanusonia in Prajituri

Am procedat asa: am mixat cu mixerul zaharul cu ouale ( 5 min) apoi am adaugat iaurtul.uleiul,zaharul vanilat,faina ,praful de copt(incorporat in faina), am amestecat usor...pana ce am obtinut un...Citeste continuarea

Biscuiti cu cocos

Postat de: ilinca_rox in Dulciuri

Separam albusurile de galbenusuri. Cu ajutorul mixerului batem albusurile spuma, ca pentru bezea. Apoi adaugam cele doua linguri de zahar si plicurile de zahar Bourbon si amestecam din nou cu...Citeste continuarea

Briose finlandeze - Korvapuusti

Postat de: getix in Prajituri

Se cerne  faina. Oul se bate  putin. Peste laptele incalzit  se pune zaharul, zaharul vanilat, esenta si oul batut. Drojdia se dizolva in lapte.   Cantitatea de lichid se...Citeste continuarea

Budinca cu branza si afine

Postat de: simona72 in Prajituri

Ouale intregi se bat cu un praf de sare, atat cat sa se dezlege bine ouale. Se adauga zaharul si se continua mixarea pana ouale devin o spuma care se tine bine de tel. Se adauga vanilia si untul...Citeste continuarea

Bavareza de zmeura,vanilie si...

Postat de: comanligia in Prajituri

Blatul: Se bat albusurile spuma cu putina sare. Cand albusurile au crescut se adauga zaharul. Se amesteca zaharul pudra cu migdalele si se pun peste albusurile batute. Se amesteca usor si se...Citeste continuarea

Bors de peste

Postat de: carla27carla in Ciorbe

Se pune apa la fiert. Cand fierbe apa se pune ceapa tocata marunt. Zarzavatul se toaca marunt si se caleste intr-o lingura de ulei apoi se pune in oala cu apa. Se lasa sa fiarba, apoi se adauga...Citeste continuarea

Briose cu crema de ness si dulceata...

Postat de: rocsi_1612 in Prajituri

Briosele: Ouale le mixam spuma impreuna cu zahar cu pastai si zaharul pana ce, acesta din urma, se topeste. Punem uleiul in fir subtire, laptele si cafeaua rece. Amestecam 300 gr faina cu...Citeste continuarea

Briose umplute cu branza dulce

Postat de: papabundetot in Prajituri

Am pus intr-un castron ouale intregi, zaharul si apa de trandafiri si am batut bine ouale pana cand au facut spuma si zaharul s-a topit. Am adaugat apoi laptele si uleiul si am continuat sa...Citeste continuarea

Briose cu portocala si nuca de cocos

Postat de: privatelaura in Prajituri

Intr-un castron, cernem faina, adaugam praful de copt, zaharul pudra si nuca de cocos. Batem cele doua oua, le turnam peste compozitia uscata si amestecam. Adaugam uleiul si la sfarsit turnam...Citeste continuarea

Burta de vita cu naut (reteta video)

Postat de: bucatarie_marocana in Vita

Punem o cratita pe foc mediu, punem in ea uleiul, adaugam ceapa si condimentele si calim toate aceste ingrediente 2 minute, amestecand continuu. Adaugam usturoiul si rosiile si mai amestecam. Apoi...Citeste continuarea

Biscuiti cu vanilie si scortisoara,...

Postat de: merisor67 in Dulciuri

Amestecam oul cu zaharul, sarea, scortisoara, zaharul vanilat si esenta, apoi adaugam uleiul si untul moale, tinut la temperatura camerei. Adaugam si laptele rece, apoi incorporam faina...Citeste continuarea

Beef Wellington

Postat de: Dea_Dea in Vita

Incepem prin a curata ciupercile, usturoiul si ceapa. Se toaca marunt si se pun la calit in untul si uleiul incins, la foc potrivit pana scade de tot, se cndimenteaza cu sare, piper si...Citeste continuarea

Biscuiti cu cascaval

Postat de: Renataedina in Prajituri

Cascavalul se da pe gaura cea mai mica a razuitorului, apoi se amesteca cu toate ingredientele. Se formeaza o rulada cu un diametru de 5 cm si se infoliaza si sse pune in frigider minim 2 - 3 ore....Citeste continuarea

Briose cu nuca

Postat de: AlexandraOrdean in Prajituri

Intr-un bol se pun faina, zaharul tos, ouale, praful de copt, esenta de vanilie, zaharul vanilat bourbon, laptele, uleiul si 200 gr nuci taiate marunt. Se mixeazala viteza mare 5 minute....Citeste continuarea

Briose cu ciocolata si budinca de...

Postat de: petruta_ionela84 in Prajituri

Mixam ouale cu zaharul pana se albesc,adaugam iaurtul si mixam bine,apoi uleiul,ciocolata topita amestecand bine . Punem cacaua ,faina in ploaie,praful de copt si apoi esenta de rom Umplem...Citeste continuarea

Briose pufoase

Postat de: ianculubita in Prajituri

Batem bine ouale cu un praf de sare si zahar pana rezulta o crema pufoasa, adaugam coaja de lamaie, untul cald adaugat cate putin, laptele batut, apoi amestecam bine cu o lingura sa nu ramana...Citeste continuarea

Budinca cu paste, branza si ton

Postat de: rocsi_1612 in Paste

Intr-o cratita punem apa la fiert cu un praf de sare si cand clocoteste dam drumul pastelor. Le lasam sa fiarba cam 12 minute, apoi le rasturnam intr-o sita sa se scurga de apa. Branza o mixam...Citeste continuarea

Briose-omleta cu cartofi nature

Postat de: deyutzky in Aperitive / Garnituri

Intr-un bol batem ouale cu laptele si sare dupa gust. Adaugam cascavalul afumat, salamul uscat taiat cubulete, ardeiul capia taiat marunt si piper dupa gust. Ungem formele de briose cu unt...Citeste continuarea

Budinca cu branza de vaci si portocala

Postat de: mena29 in Dulciuri

Ungem cu margarina un vas de ceramica si-l tapetam cu pesmet. Incingem cuptorul la 190 grade C. Radem coaja de la o portocala si ii stoarcem sucul. Punem toate ingredientele intr-un bol...Citeste continuarea

Briose cu portocale si ciocolata

Postat de: georgiana04 in Dulciuri

Intr-un castron amestecam faina cu praful de copt, zaharul si zaharul vanilat.Intr-un alt castron, batem ouale, adaugam sucul de portocale, esenta de vanilie, adaugam treptat uleiul. Adaugam...Citeste continuarea

Buseuri din foietaj cu branza...

Postat de: babi5 in Prajituri

Prima data lasam aluatul sa se dezghete la temperatura camerei . Apoi se taie dreptunghiuri. Crestam cu ajutorul unui cutit fiecare dreptunghi in parte ,brinzica o amestecam cu grisul...Citeste continuarea

Branza proaspata pentru bebelusi

Postat de: Dya in Mancare copii

Procedam astfel: Fierbem laptele bine  (se lasa sa clocoteasca cateva minute) si apoi adaugam fie sucul de lamaie, fie iaurtul, amestecand usor. Asteptam ca laptele sa isi "adune" grasimea si...Citeste continuarea

Bruschete romanesti xxl

Postat de: babi5 in Piine

Se prajesc feliile de pine (cit se doreste )apoi se freaca cu cateii de usturoi . Intr-un castronel se pune putin ulei de masline, potrivim de sare (nu mult ),putina boia (pentru culoare )....Citeste continuarea

Burger de năut

Postat de: elucubratiiculinare in Mancaruri de post

În caz că folosiți năut uscat, acesta se pune la înmuiat cu o seară înainte. A doua zi se scurge de apă, se toarnă apă fierbinte peste el și se fierbe 2-3 minute. Se...Citeste continuarea

Briose Dukan

Postat de: georgiaskitchen in Dulciuri

Puneți într-un castron toate ingredientele uscate și le amestecați. În alt castron bateți bine oul cu sarea,  puneți ingredientele uscate și cele două linguri cu apă și...Citeste continuarea

Bilute dulci

Postat de: cezy93 in Prajituri

Se sfarama biscuitii la robot pana devin pulbere. Intr-un bol se amesteca biscuitii cu laptele condensat aromat pana se omogenizeaza bine bine. Eu am folosit lapte cu aroma de caramel. Cu ajutorul...Citeste continuarea

Budinca de broccoli

Postat de: deyutzky in Aperitive / Garnituri

Broccoli se spala bine si se rupe buchetele. Se pune apa cu sare la fiert intr-o oala, iar cand apa incepe sa fiarba se pun buchetelele de broccoli si se oparesc aprox 10-15 minute. Se...Citeste continuarea

Briose cu ciocolata

Postat de: privatelaura in Prajituri

Intr-un castron, amestecam faina, sarea, praful de copt, cacaoa si zaharul. Adaugam oul batut, uleiul si la sfarsit laptele. Ciocolata o faramitam si adaugam in compozitie. Pregatim forme de...Citeste continuarea

Bruschete cu hamsii si ceapa

Postat de: xana in Peste

Curatam cepele si le taiem in felii subtiri. Le punem intr-o tigaie cu 3-4 linguri ulei de masline, sare, piper si foile de dafin. Le calim la foc mic timp de 25-30 de minute pana se inmoaie bine,...Citeste continuarea

Brioșe cu arahide și nuci

Postat de: CulinaryRainbow in Prajituri

   Se mixează toate ingredientele odată și se pun în forme. Se pun semințele, apoi se coc în cuptorul preîncălzit până prind culoare, la 180 de grade. Eu...Citeste continuarea

Briose cu branzeturi

Postat de: rocsi_1612 in Aperitive / Garnituri

Ouale le mixam spuma impreuna cu un praf de sare. Incorporam uleiul apoi iaurtul. Branzeturile le dam toate pe razatoare. Adaugam parmezanul cu cascavalul, apoi casul de oaie si telemeaua de vaca....Citeste continuarea

Barcute cu marmelada

Postat de: flori24 in Dulciuri

Se intinde aluatul si se taie in patrate. Luam cate o lingurita de margarina, ungem aluatul si punem cate o lingurita de marmelada. Unim doua colturi laterale. Le punem in tava (in tava eu am pus...Citeste continuarea

Buturugi

Postat de: mena29 in Prajituri

Albusurile se mixeaza pana devin spuma,adaugam treptat zaharul. Adaugam nuca macinata si amestecam usor cu telul. Cu o lingurita luam si punem mici dramajoare de spuma intr-o tava tapetata cu...Citeste continuarea

Brandada pe paine prajita cu usturoi

Postat de: gurita_ta2005 in Aperitive / Garnituri

Intr-o tigaie se pune ulei de masline si bucatiile de peste,impreuna cu condimentele.Se lasa acteva minute pe fiecare parte,iar cand e gata se scoate pe o farfurie sa se raceasca. Cartofii...Citeste continuarea

Biscuiti cu mac alb

Postat de: mitinita in Prajituri

Se amesteca untul,zaharul,zaharul vanilat si oul pana se obtine o crema. Se adauga faina,cacao si apoi semintele de mac alb. Se formeaza bilute in palma si se tavalesc prin restul seminte....Citeste continuarea

Bomboane de ciocolata cu nuca

Postat de: mena29 in Dulciuri

Taiem nuca si o prajim putin. Taiem ciocolata grosier si o topim impreuna cu frisca lichida si esenta de menta,pe baie de abur. Cand are o consistenta smantanoasa adaugam nuca si amestecam bine....Citeste continuarea

Brownie & cream cheese triffle

Postat de: bucataria_cu_mirodenii in Prajituri

1. Se iau doua-trei linguri de blat si se aseaza in pahar formand primul strat al desertului. 2. Frisca se bate spuma, iar crema de branza de mixeaza cu miere si se adauga esenta de menta....Citeste continuarea

Biscuiti fragezi cu nuci si merisoare

Postat de: Toamna07 in Prajituri

Frecam untul moale impreuna cu zaharul si esenta de vanilie pana devine spuma.Adaugam faina si continuam sa amestecam cu o lingura de lemn.Punem si nucile cu merisoarele. Framantam amestecul cu...Citeste continuarea

Briose

Postat de: mini_didi in Prajituri

Am spart ouale intr-un bol si le-am mixat cu zaharul. Am adaugat uleiul ,laptele,faina si praful de copt . Am amestecat totul bine. Am pus in forma de briose si le-am copt la 180 grade...Citeste continuarea

Brioşe cu cremă de portocale

Postat de: diaconta in Prajituri

Toate ingredientele le vom avea la temperatura camerei. Am pregatit mai întâi aluatul de briose ,pentru ca acesta va trebui sa stea la frigider peste noapte.va dospi si...Citeste continuarea

Briose cu ciocolata

Postat de: AlexandraOrdean in Prajituri

Intr-un bol se pun toate ingredientele Rupem ciocolata bucatele Ingredientele se mixeaza Se aranjeaza formele pentru briose intr-o tava  Se pune cate o lingura din compozitie in...Citeste continuarea

Biscuiti cu nuca,miere si ciocolata

Postat de: petruta_ionela84 in Prajituri

Topim ciocolata impreuna cu untul la bain-maire Mixam oul cu zaharul, adaugam ciocolata impreuna cu untul topite, apoi mierea. Amestecam bine, adaugam nucile prajite putin in cuptor si apoi...Citeste continuarea

Brassoi Apropecsenye (friptura...

Postat de: ralu_ca in Porc

Carnea am taiat-o cubulete mai marunte. Ceapa se taie solzisori, usturoiul felii si se calesc pe 4 linguri de ulei . Am adaugat carnea si se prajeste pana devine alba. Se sareaza ,pipereaza, (dupa...Citeste continuarea

Bake rolls

Postat de: Criss in Aperitive / Garnituri

Cornurile se taie in felii subtiri cu un cutit de paine. E de preferat sa fie mai tari (de 2-3 zile) pentru ca se taie mai usor. Intr-un bol se amesteca uleiul de masline cu ketchupul, sarea si...Citeste continuarea

Bruschete cu rosii

Postat de: Luana in Aperitive / Garnituri

Rosiile se taie cubulete si se pun la calit cu ceapa taiata marunt. Se adauga usturoiul pisat, sarea, piperul, oregano si busuioc. Se lasa circa 10 minute pe foc . Peste feliile de paine...Citeste continuarea

Briose cu avocado si ciocolata

Postat de: ianculubita in Prajituri

Intr-un vas amestecam ingredientele uscate:faina,praful de copt,bicarbonat,cacao,scortisoara,nucsoara In alt vas batem bine ouale cu un praf de sare,esenta de vanilie,pulpa de avocado pasata si...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]