Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 13.03.2014
Pentru început se curăţă, se spală şi se taie fâşii loboda. În oala în care facem ciorba se pune la fiert cam 1 litru de apă cu sare. Când clocoteşte se adaugă loboda şi se lasă 1-2 minute, apoi se ia de pe foc. Când este total răcită se adaugă...
publicat la 28.05.2014
publicat la 27.05.2014
Voturi:31
Voturi:98
Voturi:20
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Perna ergonomica Karll
Set de 2 recipiente pentru cereale
Cantar digital pentru bucatarie
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Veioza OSVINO, LED
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 15:53
la 15:23
la 11:23
de RODIMUR 8
ieri la 23:37
ieri la 10:27
4 comentarii
de Rocsi 9
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
Rocsi
RODIMUR
Giana 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
nadia 1
sunrisseee 1
Rocsi 9
1334 puncte
oanapl 8
1000 puncte
mirela0911 8
Sidy 1
200 puncte
vasimur 4
182 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Ciorba de lapte bătut
Pentru început se curăţă, se spală şi se taie fâşii loboda. În oala în care facem ciorba se pune la fiert cam 1 litru de apă cu sare. Când clocoteşte se adaugă loboda şi se lasă 1-2 minute, apoi se ia de pe foc. Când este total răcită se adaugă...