publicat la 20.12.2019
publicat la 22.06.2019
publicat la 20.06.2019
Se anunţă zile toride. Cuptorul în care te coace destinul e mai mult decât strâmt şi lipsit de comfort. Putea şi ei să te frăgezească într-un spaţiu mai generos. În altă ordine de idei, nu uita că joia viitoare ai repetiţie la teatrul de păpuşi. Ţi-au luat sfori noi.
Bucataras.ro
[email protected]
Fleica de porc coapta
Pentru inceput se spala fleica, usuca in servetele de hartie prosop,se portioneaza. Intr-un caston se amesteca toate condimentele+usturoiul ,mai putin ienibaharul. Cu acest amestec de condimente se maseaza bine fleica. Se ia folie alimentara, se pune fleica pe folie si se impacheteaza....
Cartofi cu rozmarin si pulpe de pui
Cartofii curatati, spalati si taiati in patru se pun intr-o tava unsa cu ulei. Ii pudram cu sare, piper si rozmarin, apoi ii amestecam astfel incat fiecare cartof sa fie uns cu ulei si condimente. Deasupra punem pulpele de pui spalate si condimentate dupa gust. Tava o dam la cuptorul...