Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Brasov
Bucataras din 04.07.2011
Se curata pipotele si inimile, apoi le spalam. Se pun intr-o tigaie adanca cu uleiul, catelul de usturoi si foile de dafin, sare, piper. Se lasa la fiert la foc mic cu capac peste tigaie. Lasam la inabusit pana sunt fierte. Mai adaugam putina apa...
mai multe
publicat la 01.11.2011
Taburet pliabil telescopic
Lumanare parfumata
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Set de 10 forme pentru briose
Tava pentru servire Jalz Jalz
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 09:27
de Retete_gustoase 1
ieri la 12:45
ieri la 08:37
pe 29.07 la 08:35
pe 28.07 la 09:06
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
4 voturi
RODIMUR
Bucataras
alexandra20 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Madda 1
Rocsi 9
1282 puncte
RODIMUR 8
1106 puncte
vasimur 4
157 puncte
Valclaudia 9
100 puncte
MotanLaOale 8
52 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Pajuee (Mancare cu ardei capia si inimi)
Se curata pipotele si inimile, apoi le spalam. Se pun intr-o tigaie adanca cu uleiul, catelul de usturoi si foile de dafin, sare, piper. Se lasa la fiert la foc mic cu capac peste tigaie. Lasam la inabusit pana sunt fierte. Mai adaugam putina apa...