Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucuresti
Bucataras din 17.07.2012
Cratita 1 Se pun impreuna: - galbenusurile, fructoza, uleiul si laptele. Amestecati pana se omogenizeaza. Adaugati faina si praful de copt. Atentie, faina integrala este mult mai grea decat cea alba, va trebui sa amestecati bine si ceva...
mai multe
publicat la 17.07.2012
Termometru cu ecran LCD
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Taietor de pizza
Unghiera BISALUO
Set de 2 decojitoare universale de legume
Set de 250 forme pentru briose
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 08:05
ieri la 10:55
pe 08.09 la 07:47
pe 06.09 la 09:41
pe 06.09 la 09:10
de vasimur 4
5 comentarii
4 comentarii
5 voturi
MotanLaOale
RODIMUR
oanapl
vasimur
mamaieelena 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
manuela 1
RODIMUR 8
911 puncte
vasimur 4
616 puncte
abstract01 1
500 puncte
mihaelar63 9
307 puncte
Caty 3
227 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Pandispan integral cu fructoza
Cratita 1 Se pun impreuna: - galbenusurile, fructoza, uleiul si laptele. Amestecati pana se omogenizeaza. Adaugati faina si praful de copt. Atentie, faina integrala este mult mai grea decat cea alba, va trebui sa amestecati bine si ceva...