Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 13.03.2014
Se bat albusurile cu un praf de sare si cand incepe sa se formeze o spuma se adauga treptat zaharul, exact ca la bezea. La sfarsit, cand spuma este gata, adica intorci castronul si nu cade si are o consistenta cremoasa si lucioasa, adaugam otetul...
mai multe
publicat la 13.04.2014
Set de 2 teluri Kasahome
Set de 4 pahare de whisky
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Perna ergonomica Karll
Unghiera BISALUO
Suport pentru ustensile de bucatarie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 17:39
la 17:20
de Andra_Constantinescu 6
la 15:22
de vasimur 4
la 11:23
la 11:02
de Constelatialeu 9
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
Adele
Andra_Constantinescu
MotanLaOale
nyana 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
gabrielasfechis 1
Gabbo 1
oanapl 8
1000 puncte
abstract01 1
400 puncte
Sidy 1
203 puncte
Andra_Constantinescu 6
200 puncte
Adele 4
129 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
diverse (9 imagini)