
Se anunţă zile toride. Cuptorul în care te coace destinul e mai mult decât strâmt şi lipsit de comfort. Putea şi ei să te frăgezească într-un spaţiu mai generos. În altă ordine de idei, nu uita că joia viitoare ai repetiţie la teatrul de păpuşi. Ţi-au luat sfori noi.
Bucataras.ro
[email protected]
Dulceata de portocale cu mere
curatam portocalele si merele de coaja si seminte le taiem cuburi si le punem intr-o oala mare peste adaugam zaharul si 200 g de apa lasam sa fiarba pana scade bine ca o dulceata punem conservant si il punem in borcane pe care le sigilam bine
Gogosele
punem laptele untul zaharul vanilia intr-o oala mai mica pe foc, pana se topesc untul si zaharul cernem faina intr-un vas mai mare si facem o gaura in mijloc in care adaugam oul, drojdia si laptele cald framantam bina si il lasam sa creasca timp de 1 ora cand a crescut luam aluatul si il...