publicat la 08.04.2017
publicat la 08.04.2017
publicat la 08.04.2017
Astăzi e ziua în care scoţi la plimbare conţinutul buzunarelor de la pantaloni. În sfîrşit, îţi vei reîntâlni verişorul despre care toată lumea credea că s-a înecat în râu. Sigur, nu mai e nici el tânăr, dar cu puţin ajutor s-ar putea să se pună pe picioare. A doua revelaţie va fi pe cântar, când vei afla că, de fapt, nu eşti obez.
Bucataras.ro
[email protected]
Crap in sos de rosii
Intr-o farfurie amestecam sare,piper,3 catei de usturoi pisat,busuiocul, Condimentam bucatile de crap si le acoperim cu folie dupa care dam la frigider 30 min, In blender adaugam ceapa curatata,usturoiul,rosiile si le blenduim, In vasul termorezistent uns cu ulei adaugam sosul de...
Macrou prajit
Pestele il curatam si il spalam,dupa care il stergem cu un prosop Amestecam sarea, piperul si zeama de la 1/2 lamaie,condimentam pestele si acoperim si lasam deoparte 30 minute Intr-o farfurie adaugam faina de malai(eu adaug si un pic de sare)trecem bucatile de peste prin malai si prajim in...
Peste pane
Se spala pestele, se sterge cu un prosop curat. Se curata usturoiul si se piseaza Ouale se bat bine si se adauga ingredientele, apoi amestecam bine sa nu faca faina cocoloase. Trecem pestele prin ou si prajim in baie de ulei incins, pe ambele parti Scoatem pe servetele absorbante