bubulina44

1

Bucataras
incepator

Cluj-Napoca

Bucataras din 22.10.2010

RETETE11
PRIETENI34
Retete / Mancaruri cu carne

Escalop de porc cu ghiveci de legume

In Porc la 1 Apr 2012

Legumele se spala cu apa din abundenta si se feliaza: ciupercile, morcovii si ceapa se taie rondele, ardeiul, dovelecelul, vanata si ceapa se taie bucatele. Aveam o gulie si pana la urma am pus-o si pe aceea, taiata cubulete. Rosiile le-am pus sub apa fierbinte pentru a se decoji apoi le-am taiat...

Varza calita cu afumatura si mamaliguta (4-6 persoane)

In Porc la 31 Mar 2012

De obicei nu prea gust din mancare in timpul prepararii dar de data asta, am cam mancat tot cate putin afumatura sau varza pana le-am pregatit si a trebuit sa tot suplimentez :) Incepem cu carnatul si pieptul de porc pe care le taiem felii (cu tot cu zgarciuri pentru ca le ador dupa ce se...

Copanele cu cartofi in sos de bere bruna, la cuptor

In Pui la 20 Mar 2012

Copanelele se spala bine, se verifica sa fie curatate bine de puf si pene, apoi se sterg cu un prosop/servetel uscat. Se cresteaza pe alocuri, apoi se condimenteaza cu sare, piper, boia (am pus si dulce si iute pentru ca berea da carnii o aroma dulceaga) si putin rozmarin (nu am folosit foarte...

Afisate 1 - 3 din 3 retete    

Postari recente

publicat la 14.04.2012

Oua umplute, fara maioneza!

Horosmopul tau de astazi:

Scorpion

Nu exista un moment mai prielnic ca acum, pentru a amana ceea ce trebuie sa faci

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]