Student in bucatarie (1): introducere in lumea legumelor si a supelor

Postat de Cristi_Roman in Tehnici pe 9 Mar 2011 | 5705 vizualizari

Comentarii (12)

09.03.2011, 18:28

Mult, mult succes ma bucur tare ca ti-ai imbratisat cu adevarat pasiunea si vei face o meseria asa de frumoasa

10.03.2011, 16:46

multumesc mult, Sylvia .
sper sa o practic si sa-mi fie bine.

11.03.2011, 17:57

felicitari!

11.03.2011, 18:12

felicitari si eu vreau sa fac un curs de bucatar

11.03.2011, 18:24

FELICITARI asteptam si alte povestiri si i-ti tinem pumnii sa termini cu bine

11.03.2011, 18:27

Felicitari! Ma bucur pentru tine

13.03.2011, 11:34

Va multumesc mult .

13.03.2011, 11:56

Pot sa te invidiez un pic ?
FELICITARI , ptr visul devenit REALITATE !

13.03.2011, 12:01

Wow, felicitari! ce suuuper! mi-ar placea si mie

16.03.2011, 08:27

Felicitari!Mult succes!

18.03.2011, 22:54

Felicitari, sincer mi-ar fi placut si mie sa fiu acoloi. Interesante articolele astept sa aflu mai multe detalii, sincer pe mine una mai captivat si deja astept numarul 3, felicitari.
Cu mare drag,
Nico

19.03.2011, 14:41

super fain articolul...astept sa vad ce ai mai invatat

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]