Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 14.07.2020
Se separă albușurile de gălbenușuri, apoi se iau albușurile și împreună cu praful de sare se bat. Separat se amestecă zmeura cu zahărul, iar apoi se adaugă la spuma de albuș bătută în prealabil. Se mai bat încă o dată timp de un minut până se...
publicat la 24.07.2020
publicat la 17.07.2020
publicat la 14.07.2020
In cont 4
Termometru cu ecran LCD
Suport pentru ustensile de bucatarie
Set de 10 forme pentru briose
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Veioza OSVINO, LED
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 16:13
la 15:29
la 10:51
ieri la 08:44
pe 10.09 la 08:05
4 comentarii
de vasimur 4
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
vasimur
MotanLaOale
feliciana_maria_1209 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
RODIMUR 8
911 puncte
vasimur 4
616 puncte
abstract01 1
500 puncte
mihaelar63 9
307 puncte
Caty 3
227 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Spumata de zmeura
Se separă albușurile de gălbenușuri, apoi se iau albușurile și împreună cu praful de sare se bat. Separat se amestecă zmeura cu zahărul, iar apoi se adaugă la spuma de albuș bătută în prealabil. Se mai bat încă o dată timp de un minut până se...