anca_rm

5

Bucataras
senzational

oradea

Bucataras din 16.07.2013

RETETE586
PRIETENI317
Articole

Cardamom

In Condimente, la: 15 Iul 2014

             Am primit nu de multa vreme un pachet cu mai multe condiment pe care nu le-am mai folosit pana acum . Am cautat informatii pe net despre ele si am inceput sa le utilizez fiind foarte atenta la gust, aroma , si la cat de mult se poate percepe in...

Fenicul

In Legume, la: 18 Mar 2014

Feniculul poate trezi mintea si sa o faca fertila in idei . Feniculul este cunoscut de cateva secole, fiind folosit sub forma de condiment si planta medicinala, dar la fel de bine se poate folosi ca si ingredient principal in salate, supe sau feluri principale . Are un miros si o aroma...

Beneficiile utilizarii ghimbirului

In Condimente, la: 4 Noi 2013

Eu gatesc destul de mult cu ghimbir. L-am folosit in briose aperitiv , in ciorbe sau la preparare principale si garniture. De aceea am zis hai sa scriu ceva  despre el , pe scurt ca sa aiba toata lumea rabdare sa citeasca . Ghimbirul are un miros puternic , dar placut si un gust usor...

Gutuile

In Fructe, la: 16 Oct 2013

.Toamna ne ofera o multime de fructe si legume cu o aroma deosebita . Luna octombrie este luna merelor gutui sau „merele de aur” . Acestea sunt pline de vitamine si minerale care pun pe fuga simptomele de raceala si sunt un puternic antioxidant si previn imbatranirea...

Cel mai devotat prieten

In Cu de toate, la: 5 Aug 2013

 M-am tot gandit daca sa scriu sau nu , intr-un final m-am decis sa povestesc despre prietenul meu chiar daca locul povestii poate nu e aici . Ma scuzati daca va intristez .  ,, Nu-ti trebuie decat o privire sa te indragostesti si nu ai nevoie de cuvinte ca sa te inteleaga,, asa...

Afisate 1 - 5 din 5 articole    

Postari recente

publicat la 12.05.2021

Drob de miel

publicat la 12.05.2021

Friptura de miel

Horosmopul tau de astazi:

Rac

Pentru ca să nu rămâi de căruţă şi săptămâna asta, va trebui să ţii două pietre în gură de fiecare dată când te sună vreun obsedant. E bine să le fierbi în prealabil. Dacă n-ai prealabil, dă-le un pic prin muştar

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură de morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]