adasev12

1

Bucataras
incepator

Huedin, Cluj

Bucataras din 09.07.2010

RETETE436
PRIETENI167
Retete / Conserve

Hrean in otet

In Conserve la 14 Dec 2011

Hreanul se curata bine si se da apoi pe razatoarea mica, se pune in borcan si se adauga peste el otet, sare si zahar, apoi apa cat sa acopere hreanul. Se inchide capacul si se lasa la frigider. Din acest preparat se pot face si sosuri, in combinatie cu alte ingrediente, dar e f bun si asa.

Coaja de portocala confiata

In Conserve la 9 Dec 2011

Am spalat  bine portocalele si am taiat coaja de la portocala cat mai subtire posibil, astfel incat sa iau cat mai putin din partea alba ( desi  mi se pare ca cea cumparata e cu partea alba cu tot....). Am pus pe foc o craticioara cu apa si cand a dat in clocot am pus cojile si am...

Pasta de rosii aromata

In Bulion la 15 Aug 2011

Preparare Pasta de rosii aromata Rosiile le-am pus in apa clocotota cam 2-3 minute, apoi le-am scos pe un gratar la scurs...Le-am scos pielita si le-am pus in blender, impreuna cu ceapa taiat mai marunt, le-am pasat foarte bine, apoi le-am pus intr-o cratita la foc pe aragaz. Am taiat marunt...

Afisate 1 - 3 din 3 retete    

Postari recente

publicat la 07.01.2014

Tort de Sfantul Ioan

publicat la 03.01.2014

Bilute cu rom

Horosmopul tau de astazi:

Varsator

Mai bine burtos de la bere decât cocoșat de la muncă!Nu?

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 29

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]