
publicat la 18.11.2013
publicat la 29.04.2013
publicat la 19.03.2013
E o senzatie de dolce far niente care te ajuta sa te detasezi de orice problema de pe parcursul saptamanii si sa te bucuri de lucrurile frumoase si banale ale vietii
Bucataras.ro
[email protected]
Supa din carne de vita
Se pune rasolul sa fiarba cu apa rece, la foc mic. Cand a facut spuma, se curata cu lingura cu gauri. Se adauga ceapa, morcovul si patrunjelul curatate si spalate. Sarea se pune dupa jumatate ora de fierbre. Se fierbe cu focul mic cca. 3 ore. Cand este fiarta carnea, se scoate rasolul,...
Ciorba de fasole
Fasolea se alege de impuritati, se spala in mai multe ape si se pune la fiert in apa fara sare, sau se poate pune la inmuiat in apa rece de seara pana a doua zi ( in cazul in care fasolea este din anul anterior, pentru a se fierbe boabele uniform) . Din momentul in care a inceput sa...