Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 08.12.2018
Pestele se curata si se taie bucati. Se pune zeama de varza la fiert impreuna cu hreanul ras. Dupa cateva clocote, se adauga pastravul taiat bucatele. Pastravul fierbe foarte repede, deci dupa alte cateva clocote il iau de pe foc. Ciorba...
mai multe
publicat la 11.12.2018
In cont 4
Set de 2 teluri Kasahome
Veioza OSVINO, LED
Coaster extensibil Cook Concept
Unghiera BISALUO
Perie de pantofi
Ciocan pentru carne
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Constelatialeu 9
la 17:50
de Bucataras 8
la 15:17
la 07:35
ieri la 08:31
pe 15.10 la 10:04
3 comentarii
2 comentarii
6 voturi
5 voturi
4 voturi
3 voturi
Rocsi
MotanLaOale
vasimur
oanapl
AndreaE 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
alisss 1
Rocsi 9
248 puncte
Valclaudia 9
127 puncte
gaby_duceag 8
100 puncte
MotanLaOale 8
53 puncte
mihaelar63 9
3 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Pastrav cu zeama de varza si mamaliga
Pestele se curata si se taie bucati. Se pune zeama de varza la fiert impreuna cu hreanul ras. Dupa cateva clocote, se adauga pastravul taiat bucatele. Pastravul fierbe foarte repede, deci dupa alte cateva clocote il iau de pe foc. Ciorba...