Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucuresti
Bucataras din 02.04.2012
Cum se face coliva lipoveneasca. Arpacaşul fiind din comerţ, era destul de curat, nu mai era nevoie să aleg bob cu bob. Se spală în câteva ape şi se pune la fiert în circa 1 litru de apă. După ce s-a fiert, se strecoară şi se serveşte cu miere de...
publicat la 10.03.2015
publicat la 06.03.2015
Buna, scriu un eseu despre cei mai frumosi oameni in viata. Pot sa-ti iau un interviu?
Voturi:63
Voturi:29
Voturi:36
In cont 25
Unghiera BISALUO
Pensula de patiserie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 10:50
de Constelatialeu 9
pe 08.11 la 16:18
pe 07.11 la 17:01
pe 07.11 la 16:32
pe 07.11 la 12:06
5 comentarii
4 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
MotanLaOale
RODIMUR
Bucataras
dariadeea 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Caty 3
2247 puncte
Andra_Constantinescu 6
1145 puncte
Bucataras Anca 1
500 puncte
Rocsi 9
452 puncte
Sidy 1
106 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Cum se face coliva lipoveneasca - Kutya
Cum se face coliva lipoveneasca. Arpacaşul fiind din comerţ, era destul de curat, nu mai era nevoie să aleg bob cu bob. Se spală în câteva ape şi se pune la fiert în circa 1 litru de apă. După ce s-a fiert, se strecoară şi se serveşte cu miere de...