Deea_Matza

1

Bucataras
incepator

Rimini, Italia

Bucataras din 17.04.2013

RETETE1
PRIETENI1
Retete / Dulciuri

Savarine

In Prajituri la 2 Mai 2013

Ouale se separa, se bat albusurile spuma, se adauga zaharul. Cand acesta s-a dizolvat punem galbenusurile, amestecam si apoi adaugam pesmetul + faina. Se ung formele cu ulei si se umplu de jumatate cu compozitie, se dau la cuptor la 180 grade pt 15 minute. Intre timp batem frisca si facem...

Afisate 1 - 1 din 1 retete    

Postari recente

publicat la 02.05.2013

Savarine

Horosmopul tau de astazi:

Sagetator

Astazi ajungi târziu la birou, dar te revansezi plecând mai devreme.

 
 
 

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]