
publicat la 18.04.2016
publicat la 17.04.2016
publicat la 17.04.2016
Pentru tine, astăzi e (un fel de) ziua cârtiţei. De dimineaţă, scoate puţin capul pe fereastră, adulmecă mirosurile de la vecini şi ia o hotărâre epocală care, desigur, îţi va schimba viaţa: de astăzi, doar omletă!
Bucataras.ro
[email protected]
Varza de Bruxelles gratinata
Am pus pe foc o oală cu apă. După ce a început să fiarbă am adăugat puțină sare. Am înlăturat primul strat de foițe de pe varză, am tăiat-o în jumătăți și am fiert-o timp de 2 minute. Am pus mozzarella, untul, oul, smântâna și laptele...
Papricaș de hribi cu mămăliguță
Am călit ușor ceapa în uleiul de palmier, apoi am adăugat ciupercile pentru a nu fi nevoie de adaos de apă. Peste ele am presărat puțină sare și le-am lăsat să se pătrundă. Amidonul l-am dizolvat într-o cană și jumătate cu lapte. Papricașul obținut l-am turnat...