
publicat la 18.04.2016
publicat la 17.04.2016
publicat la 17.04.2016
Pentru ca să nu rămâi de căruţă şi săptămâna asta, va trebui să ţii două pietre în gură de fiecare dată când te sună vreun obsedant. E bine să le fierbi în prealabil. Dacă n-ai prealabil, dă-le un pic prin muştar
Bucataras.ro
[email protected]
Gogoșari întregi murați
Am pus la fiert apa și oțetul într-o oală. Când a început să dea în clocot am redus focul, am adăugat condimentele, sarea, mierea și zahărul. Am amestecat până când zahărul s-a topit, apoi am dat oala de-o parte. Am...
Caș de oaie marinat în stil mediteranean
Am pregătit 3 borcane, am tăiat cașul și usturoiul curățat în cuburi potrivite, apoi am spălat și am uscat frunzele de mentă și busuioc. Rând pe rând am așezat toate ingredientele în borcane, apoi le-am acoperit cu uleiul de măsline. După ce...