Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 01.01.2021
Blat biscuiți: biscuiții se amestecă cu untul topit si laptele. Se presează în tavă cu ajutorul unui pahar. Strat1: se hidratează gelatina. Căpșunile și zahărul se fierb pe foc până se îngroașă puțin (10-15...
mai multe
publicat la 01.01.2021
Perna ergonomica Karll
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Rola de folie pentru prajituri
Placa de tocat fata-verso
Set de 2 borcane de depozitare
Pensula de patiserie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Retete_gustoase 1
la 12:45
de Bucataras 8
la 08:37
ieri la 08:35
pe 28.07 la 09:06
pe 25.07 la 09:57
7 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
7 voturi
6 voturi
4 voturi
RODIMUR
vasimur
MotanLaOale
MOKUSKA 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
deeamumushika 1
rhalooka 1
Madalina2013 1
Rocsi 9
1282 puncte
RODIMUR 8
1106 puncte
vasimur 4
157 puncte
Valclaudia 9
100 puncte
MotanLaOale 8
52 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Desert cheesecake cu capsuni
Blat biscuiți: biscuiții se amestecă cu untul topit si laptele. Se presează în tavă cu ajutorul unui pahar. Strat1: se hidratează gelatina. Căpșunile și zahărul se fierb pe foc până se îngroașă puțin (10-15...