Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 29.11.2011
Cartofii timpurii se pun în apă rece, se curăţă (răzuiesc) de coaja, se spală şi se taie, cele mari în două, iar cele mici rămân întregi. Cârnaţii se pun pentru câteva secunde în apă, –...
mai multe
publicat la 29.11.2011
Pensula de patiserie
Set de 250 forme pentru briose
Set de 2 rasnite pentru mirodenii Liagué
Set de 2 borcane de depozitare
Set de 2 recipiente pentru cereale
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de vasimur 4
la 11:23
de Bucataras 8
la 11:02
de Adele 4
la 08:32
ieri la 07:46
pe 19.11 la 07:37
4 comentarii
de Constelatialeu 9
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
MotanLaOale
vasimur
nyana 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
gabrielasfechis 1
Gabbo 1
oanapl 8
1000 puncte
abstract01 1
400 puncte
Sidy 1
203 puncte
Andra_Constantinescu 6
200 puncte
Adele 4
129 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Papricaş cu cartofi şi cârnaţi
Cartofii timpurii se pun în apă rece, se curăţă (răzuiesc) de coaja, se spală şi se taie, cele mari în două, iar cele mici rămân întregi. Cârnaţii se pun pentru câteva secunde în apă, –...