Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Roma
Bucataras din 13.03.2015
Cele 2 linguri de amidon se amesteca cu apa, sucul de rosii, otet si zahar apoi se pune la foc mic. Cand se ingroasa se adauga peperoncino si miezul de rosie. Se lasa la racit si se serveste cu fructe de mare, legume in tempura etc.
publicat la 07.11.2015
publicat la 28.10.2015
publicat la 11.07.2015
Dacă lupți poți să pierzi, dacă nu lupți ai pierdut deja
Voturi:7
Voturi:36
Voturi:9
In cont 19
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Constelatialeu 9
ieri la 17:28
de Bucataras 8
ieri la 10:09
ieri la 09:18
pe 31.10 la 09:47
pe 30.10 la 10:53
de Rocsi 9
8 comentarii
4 comentarii
de Caty 3
8 voturi
7 voturi
6 voturi
Simonaavram76
RODIMUR
MotanLaOale
bone22 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
RalukaToprak 1
amelyy 1
Rocsi 9
1360 puncte
mihaelar63 9
203 puncte
Valclaudia 9
200 puncte
Sidy 1
103 puncte
Andra_Constantinescu 6
84 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Sos dulce acrisor
Cele 2 linguri de amidon se amesteca cu apa, sucul de rosii, otet si zahar apoi se pune la foc mic. Cand se ingroasa se adauga peperoncino si miezul de rosie. Se lasa la racit si se serveste cu fructe de mare, legume in tempura etc.